Voorjaarsvakantie: onze beste speelgoed tips

Voorjaarsvakantie: onze beste speelgoed tips


Yes, de voorjaarsvakantie is in zicht! Even geen school, tijd voor elkaar en vooral veel ruimte om
lekker te spelen! Speciaal voor de vakantie hebben wij onze favoriete speeltips voor je op een rijtje gezet. Succes gegarandeerd!

Sensomotorische speelrijst

Onze bestseller is al een lange tijd het sensomotorische speelrijst. Sensomotorisch speelrijst is rijst welke gekleurd is met een eetbare en natuurlijke kleurstof. Je kunt bij ons een complete box
aanschaffen, met daarin speelrijst, een houten speelbak met deksel en houten schepje. Daarnaast hebben wij ook allerlei leuke extra’s, zoals houten bosdieren. Met het sensomotorisch speelrijst heeft je kindje uren speelplezier. Het is goed voor de fijne motoriek en je kindje kan perfect ontprikkelen en ontspannen. Zeker de moeite waard om aan te schaffen voor de voorjaarsvakantie (en daarna natuurlijk)!

Houten rollenspel speelgoed

Waar je je kindje ook zeker blij mee maakt, is ons houten rollenspel speelgoed. We hebben vele
soorten houten speelgoed, zodat er altijd wat passends te vinden is. Houten speelgoed is duurzaam, het blijft mooi en gaat hierdoor lang mee. Onze favorieten houten speelgoed zijn de houten etagère met zoetige snacks, de houten werkbank en de dokterskoffer. Een rollenspel spelen is goed voor de creativiteit en het inlevingsvermogen van je kindje. Je kindje kan vele soorten verhaallijnen verzinnen en hierdoor uren speelplezier hebben. Wij hebben verschillende soorten houten speelgoed die goed op elkaar aansluiten, zoals de houten gereedschapsriem bij de houten werkbank. Het is dan ook een tip om de set uit te breiden, bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag. Zo wordt het steeds leuker!

Samen make-up opdoen

Hoe leuk is het om samen met je kindje make-up op te doen? Bij Kiddeaus vind je verschillende
soorten make-up voor kinderen, zoals kindernagellak, lippenbalsem en make-up setjes. Al onze
make-up voor kinderen is niet giftig, geurvrij en op waterbasis. Hierdoor kan je kindje het veilig
gebruiken en kunnen jullie samen visagiste of manicure spelen. Extra leuk: bijna al onze make-up
artikelen zijn in de uitverkoop! Je shopt ze dus erg voordelig, erg leuk en laagdrempelig om uit te
proberen.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram!