Betalen en verzenden

Online winkelen bij Kiddeaus is gemakkelijk en veilig!

Betaling

Je kunt bij Kiddeaus met de volgende betaalopties je bestelling betalen:

  • Bancontant
  • Billink (betalen achteraf)
  • Ideal
  • Paypal
  • Yourgift Card
  • VVV Giftcard

Gedurende de bestelprocedure kun je zelf kiezen welke optie je wilt gebruiken om jouw bestelling te betalen! Alle betalingsvormen worden afgehandeld door onze betalingsprovider …..!

* Voor overboeking geldt dat de producten pas worden verstuurd wanneer de betaling is ontvangen, dit duurt doorgaans enkele werkdagen. Wil je de producten z.s.m binnen hebben, kies dan voor betaling via Ideal/Paypal.

Verzending

Is je bestelling voor 20:00 betaald met Ideal, Paypal, en is het op voorraad dan wordt het de volgende werkdag al verstuurd (ma t/m vr). Voor sommigen artikelen duurt de levering 2 á 5 werkdagen.
Wij versturen via PostNL! Levering vindt na afgifte aan PostNL vaak plaats binnen 1 á 5 werkdagen (ma t/m za).
Je ontvangt via e-mail updates over je bestellingen en een track&trace code bij pakketpost zodat je het pakketje van begin tot einde kunt volgen!

Verzendkosten

Dit is waarom wij verzendkosten aan je doorberekenen

Verzenden is nooit gratis, al doen veel webshops je dat wel geloven. In de praktijk nemen deze bedrijven vaak de verzendkosten voor eigen rekening. Of ze maken hun producten duurder, waardoor je als klant indirect toch zelf de verzendkosten betaalt. Dat doen wij dus niet.

Kiddeaus kiest er bewust voor een deel van de verzendkosten aan je door te berekenen. Zo proberen we jou als consument bewust te laten nadenken over je aankoop. Want? Verzenden betekent een belasting van het milieu en dat willen we tot een minimum beperken. En ja, in onze verpakkingsmethode houden we ook rekening met het duurzame concept van Kiddeaus. Dat betekent geen plastic als vulmateriaal in jouw pakketje bijvoorbeeld.

Twijfel je over je bestelling en wil je onnodige retourkosten voorkomen? Neem gerust contact op. We helpen je graag met je keuze.