Verzending tijdens Corona

Verzending tijdens Corona

Covid-19 (Coronavirus):

Wellicht zijn er vragen die betrekking hebben op u als klant van Kiddeaus. Zoals bekend zijn wij 100% een webwinkel, en derhalve is er geen rechtstreeks contact. Vanzelfsprekend blijft Kiddeaus gewoon uw bestellingen leveren.

Verzending tijdens Corona:

Belangrijk om te weten is dat het RIVM aangeeft dat het Corona virus NIET overdraagbaar is via post en/of pakketten (RIVM)

Wij verpakken uw bestellingen zeer zorgvuldig, en loopt u geen risico. U hoeft in principe niet de deur uit.

Voorraad beheer:

Wij zijn prima op voorraad, hetgeen belangrijk is gezien de sterk toenemende vraag. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan vermelden wij dat duidelijk. Neem contact met ons op als u advies wenst te hebben voor wellicht een vervangend artikel.

PostNL en DHL:

PostNL heeft een sterk toenemende vraag voor pakketzendingen. Hierdoor kan het zijn dat uw bestelling vertraging op loopt.  Bestel dus op tijd. Ook kan het zijn dat de bezorger uw pakket minimaal 1,5 meter voor de deur laat staan nadat u de deur heeft open gedaan. Eventuele handtekeningen hoeven niet te worden gezet.

U ziet dat we ondanks de beperkende maatregelen gewoon open zijn, maar het kan zijn dat uw pakket iets later komt dan normaal. Bestellen via de webshop is veilig, voor ons, de bezorgers en natuurlijk voor u en uw kind(eren. Wel zo prettig in deze tijd. Voor verdere vragen over verzending verwijzen we u door naar de pagina betalen en verzenden.

Dank u wel voor uw begrip.

Groetjes,

Esther