Veilig speelgoed kopen

 Duurzaam speelgoed

 Stimuleert de fantasie

Natuurlijke materialen

Als ouder wil je graag veilig speelgoed voor je kind kopen. Daarnaast wil je dat het speelgoed zacht aanvoelt voor je kind om vast te houden en dat ze zonder gevolgen in hun mond kunnen stoppen. Bij Kiddeaus begrijpen we dat dit als ouder belangrijk voor je is. Daarom vind je bij ons een uiteenlopend assortiment speelgoed waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft. In onze webshop kan je eenvoudig veilig kinderspeelgoed kopen wat aan al jouw eisen voldoet.

 

Veilig speelgoed kopen van duurzaam materiaal

Heb je interesse om veilig kinderspeelgoed te kopen? Dan ben je vast benieuwd wat het speelgoed dat je bij Kiddeaus kunt bestellen zo veilig maakt. Het complete assortiment aan veilig kinderspeelgoed dat je bij ons kunt kopen, is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is onze uitgebreide collectie houten speelgoed ontwikkeld van recyclebaar en duurzaam geproduceerd hout. De collectie is splintervrij en geverfd met gifvrije verf. Hierdoor voelt je kind geen scherpe punten tijdens het spelen in de keuken met een houten taart. Daarnaast komt je kind niet in aanraking met chemische verflagen. Dit heeft betrekking op alle merken, zoals BigJigs en Classic World. Ook met ons speelgoed van kunststof kunnen kinderen veilig spelen.

Neem contact op voor meer informatie of bestel meteen

Weet je al welk speelgoed je wilt kopen? Ontdek alle merken en plaats meteen je bestelling in onze webshop! Wij zorgen voor een snelle levering. Is je bestelling meer dan €45,- waard? Dan bezorgen we het gratis. We begrijpen dat je vragen hebt over het kopen van veilig kinderspeelgoed. Wil je meer informatie ontvangen, voordat je besluit ons veilig kinderspeelgoed te kopen? Neem dan contact met ons op. Je bent welkom om telefonisch contact op te nemen via 06-41259346 of een e-mail te sturen naar info@kiddeaus.nl.