Veilig speelgoed kopen

♡  Milieuvriendelijk & Ecologisch

♡  Alle artikelen zijn vrij van gif

♡  Voor ieder niveau en leeftijd

Als ouder komt dit dilemma je vast bekend voor: je vindt het heerlijk om je kindje te laten spelen, maar je vindt het daarbij minstens zo belangrijk om veilig speelgoed te kopen. Je wilt speelgoed dat zacht aanvoelt, dat fijn en veilig is voor je kindje om vast te houden en dat ze zonder gevolgen in hun mond kunnen stoppen. Bij Kiddeaus begrijpen we dat dit als ouder belangrijk voor je is. Daarom kun je bij ons een uiteenlopend assortiment veilig kinder- en babyspeelgoed bestellen dat aan al deze eisen voldoet. Een toffe, hoogwaardige kwaliteit speelgoed voor ieder type kind!

Bekijk meer veilig speelgoed

Veilig speelgoed kopen van duurzaam materiaal

Heb je interesse om veilig kinderspeelgoed te kopen? Dan ben je vast benieuwd wat het kinder- en babyspeelgoed dat je bij Kiddeaus kunt bestellen zo veilig maakt. Het complete assortiment veilig kinderspeelgoed dat je bij ons kunt kopen is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is onze uitgebreide collectie houten speelgoed ontwikkeld van recyclebaar en duurzaam geproduceerd hout. De collectie is splintervrij en geverfd met gifvrije verf. Hierdoor voelt je kind geen scherpe punten tijdens het spelen en komt je kind niet in aanraking met chemische verflagen. Ook met ons speelgoed van kunststof kunnen kinderen veilig spelen. Zo is bijvoorbeeld onze collectie rubberspeelgoed van Rubbabu gemaakt van natuurlijk rubbermateriaal met een zachte, fluwelen coating. Naast Rubbabu hebben we nog veel andere merken veilig kinderspeelgoed dat je bij ons kunt kopen. Allemaal items van gerecycled materiaal en volledig vrij van giftige stoffen. Fijn kinder- en babyspeelgoed dat lekker aanvoelt en veilig is voor je kindje, dat kun je natuurlijk bestellen bij Kiddeaus!

Neem contact op voor meer informatie of bestel meteen

Weet je al welk veilig speelgoed je wilt kopen? Plaats dan meteen je bestelling in onze webshop! Wij zorgen voor een snelle levering. Is je bestelling meer dan €50,- waard? Dan bezorgen we het gratis. We begrijpen dat je vragen hebt over het bestellen van veilig kinder- en babyspeelgoed. Wil je voordat je besluit ons veilige kinderspeelgoed te kopen nog wat meer informatie? Je bent welkom om telefonisch contact op te nemen via 06-41259346 of een e-mail te sturen naar info@kiddeaus.nl.

volg ons op social Media

Volg ons op Facebook en Instagram en doe als één van de eersten mee met de volgende winactie!

Volg ons nu!