Valentijnsdag vieren met kids

Valentijnsdag vieren met kids


Valentijnsdag is de dag van de liefde. Bij Kiddeaus shop je leuke cadeautjes in het teken van liefde, perfect om je kindje(s) mee te verrassen. In dit blog delen wij onze favoriete Valentijnsdag producten met je en nog een aantal leuke tips.

Valentijns Deal

Koekjes bakken met je kindje is toch het allerleukste wat er is? Hoe leuk is het dan om samen
speciale Valentijnskoekjes te bakken. In de Valentijns Deal vind je een pak Jumbo koekjes mix, steker in hartjesvorm, fondant steker met liefdestekst en 5 zakjes. Het enige wat je zelf nog moet aanschaffen is boter (150 gram) en fondant. Zo kun je samen met je kind(eren) heerlijke koekjes bakken voor papa, mama, opa, oma of vriendjes en vriendinnetjes. Je hebt samen een gezellige activiteit op Valentijnsdag en je maakt andere blij, win-win situatie!
Tip: Bestel de Valentijns Deal op tijd, zodat je hem op Valentijnsdag in huis hebt.

Sensomotorische speelrijst rood-roze & rood-wit

Zoals jullie weten zijn wij en onze kleinste klanten dol op de sensomotorische speelrijst. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij rood-roze Sensomotorische speelrijst & rood-witte Sensomotorische speelrijst ingekocht. De speelrijst kun je combineren met onze houten speelbak en schepje, voor ultiem speelplezier! Met de speelrijst kan je kindje volop de creativiteit kwijt. Daarnaast helpt het ook met het verwerken van prikkels. Perfect om na een schooldag even mee te ontspannen en spelen.

Make-up

Op Valentijnsdag is het natuurlijk extra leuk om jezelf lekker op te tutten. Super leuk om dit samen met je kindje te doen! Wij verkopen speciale make-up voor kinderen, zoals een duo setje met lippenbalsem & nagellak of een blush. De make-up is niet giftig en op waterbasis. Daarnaast is het dermatologisch getest. Hierdoor is het veilig voor je kindje om mee te spelen. De make-up voor kinderen is er in allerlei kleuren, zo kan je kindje zelf kiezen welke kleur hij of zij het mooiste vindt om mee te spelen.
Extra leuk: plan op Valentijnsdag een ‘date night’ in voor het hele gezin. Kies iets lekkers uit om
samen te koken en maak jullie mooi op voor het diner. Super leuk om dit samen met je kids te doen.

Wij zijn benieuwd of jij wat speciaals doet met Valentijnsdag, laat je het ons weten op Instagram?

Shoppingawards 2023: Stem op ons!
Je kunt weer stemmen op de Shoppingawards 2023 en wij doen mee. Stemmen kan t/m 28 februari
2023. Je maakt ons er super blij mee!

Lees ook andere blogs

Houten eieren in mandje-Pasen-houten speelgoed-Kiddeaus

Geen Pasen zonder (houten) eieren!

Geen Pasen zonder (houten) eieren! Van beschilderde eieren en chocolade-eitjes tot gekookte eitjes voor het ontbijt, eieren zijn onlosmakelijk verbonden met Pasen. Dit jaar is zondag 17 april de dag dat de paashaas zijn mandje weer afstoft en op pad

Lees verder »