5/5
Klanten geven Kiddeaus een 9.7!

Vaarwel schermtijd, Hallo samen spelen!

Wil je Meer Betekenisvolle Speeltijd?

Ben je op zoek naar manieren om de speeltijd van je kind niet alleen leuker maar ook leerzamer en duurzamer te maken? Wij hebben precies wat je nodig hebt! Met onze GRATIS gids voor duurzaam speelgoed zet je een grote stap richting een bewuster en vervullende speelmoment voor jouw kleintjes. Deze zorgvuldig samengestelde gids is jouw toegangspoort tot een wereld waarin plezier en duurzaamheid hand in hand gaan, ondersteund door praktische tips en product aanbevelingen direct uit het assortiment van Kiddeaus.

Waarom zou je genoegen nemen met gewoon speelgoed als je kunt kiezen voor speelgoed dat de creativiteit stimuleert, de ontwikkeling ondersteunt en tegelijkertijd de planeet beschermt? Door onze gids te downloaden, ontdek je:

  • Innovatieve speelgoedkeuzes die de fantasie prikkelen zonder afhankelijk te zijn van schermen.
  • Milieuvriendelijke speelgoedopties die veilig zijn voor je kind en de aarde.
  • Handige tips om bewust speelgoed te selecteren dat meegroeit met je kind, waardoor je geld bespaart en afval vermindert.

Maak vandaag nog de overstap naar betekenisvolle speeltijd. Download de GRATIS gids en laat je inspireren om speeltijd te transformeren in een kans voor groei, ontdekking en liefde voor onze planeet. Download nu en begin aan jouw reis naar een gelukkiger, gezonder en groener speeluurtje!”

Onmisbare Redenen om Onze Gratis Gids voor Duurzaam Speelgoed te Downloaden

Hey daar! Ik ben Esther van Kiddeaus, en ik leef in een kleurrijke wereld vol duurzaam speelgoed dat lacht, leert, en liefheeft. Al 9 jaar lang is dit mijn speeltuin – en wat voor een! Stel je voor: ik mag elke dag wakker worden en kiezen welk speelgoed jullie kleintjes helpt groeien, dromen en de wereld een beetje mooier maakt. Bij mij vind je geen gewone speeltjes. Nee, ik zoek naar schatten die verhalen vertellen zonder woorden, zoals onze houten speelbakken met rijst, die kleine vingertjes uitnodigen tot ontdekken, voelen, en wonderen. Elk stukje speelgoed in mijn collectie is zorgvuldig uitgekozen met een hart vol liefde voor onze planeet en jullie prachtige kinderen. Want weet je, in mijn wereld is spelen meer dan spelen. Het is een avontuur dat begint in de kinderkamer en eindigt in de verste hoeken van hun verbeelding. En ik? Ik ben de gids die jullie meeneemt op die reis, met een rugzak vol duurzaam speelgoed dat net zo uniek is als jouw kind. Dus, als je op zoek bent naar speelgoed dat echt een verschil maakt, voor je kind en voor onze wereld, dan zeg ik: “Welkom bij Kiddeaus!” Laten we samen de kracht van speels, betekenisvol spelen ontdekken. Duik in mijn wereld, en wie weet welke schatten je voor jouw kleintje vindt!
Speelrijst compleet-Kiddeaus
5/5

Linda heeft de bak ontvangen om het te mogen testen en we kregen een GO! Ze zijn FAN

@Linda

Download hier jouw Gratis Gids

× Vragen? Start de chat