Speciale Sinterklaas selectie - door Kiddeaus

Ben je op zoek naar een Schoen-cadeautje?

We’ve got you covered! Met onze selectie speciaal voor Sinterklaas ben jij al halverwege je to do lijst! Binnen de kortste keren ontvang jij een pakket met cadeaus. We pakken het ook graag voor je in, in mooi passend cadeaupapier.

  • Vanaf nu krijg je bij je schoencadeautje een aftelkalender er gratis bij op=op.

In onze online shop van Kiddeaus tref je de allerleukste en unieke cadeautjes aan die elk feest onvergetelijk maken.

inpak service Kiddeaus
Het is bijna Sinterklaas!

Nog maar heel even en Sinterklaas is weer in het land. Een spannende tijd voor iedereen! Dit traditionele kinderfeest is natuurlijk al aangekondigd met pepernoten en chocoladeletters in de schappen van de winkels. Enne… je hebt vast al wat in huis gehaald van al dit lekker, want wie kan dat nu nog weerstaan? Ik niet in ieder geval en bij Kiddeaus zijn we al helemaal in de stemming.

Maar, weet je nog van afgelopen jaren, waarbij het ook nog wel spannend was of de cadeautjes op tijd waren? Vandaar dat we je dit nu al even onder de aandacht brengen. Wacht niet, maar kijk nu al bij de leukste cadeautjes van Kiddeaus. Onze winkel is goed gevuld, en sla je slag voordat artikelen uitverkocht zijn of zelfs te laat om op tijd te bezorgen. Zeker in de feestmaand hebben de bezorgers van Sint het erg druk..

 
 
Sinterklaasdobbelspel

Maak Sinterklaasavond extra leuk met dit dobbelspel! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de downloadlink voor de printable in je mail.

Bereid het spel goed voor met ons cadeaupapier en de gigantische dobbelstenen waarmee iedere speler goed kan zien hoeveel ogen er gegooid worden.

Download printable
Sinterklaas tips

Uiteraard hebben we nog een aantal tips zodat je met een gerust gevoel het heerlijk avondje kan beleven: Ben je benieuwd? Hou onze Facebook pagina in de gaten!

Op de site van Kiddeaus en op onze Facebook pagina hebben we in de maand november elke dag een aanbieding. Mis deze dus niet, en kom elke dag even langs. Wist je trouwens dat je bij Kiddeaus ook schoencadeautjes kan vinden? Zo heb je altijd wat leuks in huis als – vaak onverwacht – de schoen wordt gezet.

Heb je nog leuke ideeën of heb je al ingeslagen? Deel het hier, want je helpt zo ook anderen aan goede en leuke ideeën voor 5 december..

Sinterklaas Tips