Samenwerken met Kiddeaus? Wij zijn er klaar voor!

Bij Kiddeaus zijn we altijd op zoek naar frisse, duurzame partnerschappen en we verwelkomen enthousiast samenwerkingen met passende influencers en bloggers! Heb jij een briljant idee voor een samenwerking die onze speelgoedcollectie nog meer laat stralen? Fantastisch! Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@kiddeaus.nl. We reageren snel, dus bereid je voor op een spannende samenwerking!

 

Oproep aan alle influencers!

Ben jij een blogger of social influencer met een hart voor duurzaam speelgoed? Geweldig! Wij horen graag van je. Stuur een mail naar info@kiddeaus.nl met jouw gegevens en jouw creatieve voorstel voor een samenwerking. Als we denken dat we goed bij elkaar passen, nemen we snel contact met je op! Houd er wel rekening mee dat we voor Instagram-samenwerkingen zoeken naar influencers met minimaal 10.000 volgers en een actieve, betrokken volgersgroep. Wij zijn klaar om samen iets moois te creëren – jij ook?

 

Overweeg ook om deel te nemen aan ons affiliate programma, waar je kunt profiteren van elke doorverwijzing of verkoop die je genereert. Het is een geweldige manier om te verdienen terwijl je onze duurzame speelgoedcollectie promoot.

Wij zijn klaar om samen iets moois te creëren – jij ook?