rood speelgoed selectie – door Kiddeaus

Rood speelgoed, favoriet bij veel kinderen

Bij Kiddeaus verkopen we duurzaam speelgoed in alle kleuren van de regenboog, maar het rode speelgoed, dat is toch wel favoriet. Rood is de kleur van de liefde, een kleur die aandacht trekt. En rood is een feestelijke kleur, denk maar aan de rode loper bij belangrijke evenementen, of aan Kerstmis. Niet zo gek dus, dat veel kinderen graag met rood speelgoed spelen. We zetten het leukste rode speelgoed voor je op een rijtje!

In onze online shop van Kiddeaus tref je de allerleukste en unieke cadeautjes aan die elk feest onvergetelijk maken.

Rode voertuigen

De rode brandweerwagen van Green Toys scheurt de hoek om, want de kat van buurvrouw Ria durft weer eens niet uit de boom te klimmen. de rode Rubbabu hond op wielen staat erbij en kijkt ernaar. Ook leuk: een eindje vliegen met het rode vliegtuigje van Green Toys, of een reisje naar de maan met de rode raket van dit merk.

Bekijk hier het speelgoed van Green Toys
Brandweerwagen

Rode ballen van Rubbabu

De zachte, rubberen ballen van Rubbabu zijn geschikt voor kids van alle leeftijden, zelfs de allerjongsten. En de rode ballen vallen ook nog eens lekker op. Baby’s spelen graag met de sensorisch stimulerende ballen, die als groot pluspunt hebben dat ze bijdragen aan de motorische ontwikkeling.

Bekijk hier ons rubbabu speelgoed
Rubbabu spelletjes-Kiddeaus

Rode nagellak en haarverf

hebben jullie een beauty middagje ingepland? Dan mag de rode nagellak natuurlijk niet ontbreken. Of het nu knalrood of kersenrood is. De nagellak is op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. Ideaal voor kindernageltjes dus! De rode (uitwasbare)  haarverf van Namaki maakt de metamorfose helemaal af.

Grote, rode dobbelsteen

De grote dobbelsteen, gemaakt van zacht foam, is perfect om binnen spelletjes mee te spelen. Maar ook buiten kunnen jullie er leuke dingen mee doen!

We zijn benieuwd welk rood speelgoed favoriet is bij jouw kleine. Of misschien heeft jouw kind wel een hele andere favoriete kleur. Laat het ons weten in een reactie!