Rood speelgoed, favoriet bij veel kinderen

Classic World houten retro mixer-Houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

Rood speelgoed, favoriet bij veel kinderen


Bij Kiddeaus verkopen we duurzaam speelgoed in alle kleuren van de regenboog, maar het rode speelgoed, dat is toch wel favoriet. Rood is de kleur van de liefde, een kleur die aandacht trekt. En rood is een feestelijke kleur, denk maar aan de rode loper bij belangrijke evenementen, of aan Kerstmis. Niet zo gek dus, dat veel kinderen graag met rood speelgoed spelen. We zetten het leukste, rode speelgoed voor je op een rijtje!

Rode aardbeien

Taart maakt van ieder moment een feestje en een ‘smakelijke’ houten taart mag daarom niet ontbreken in de kinderkeuken. Kinderen kunnen gasten/speelmaatjes/knuffeldieren trakteren op een puntje van een houten verjaardagstaart, Een houten taart is leuk en leerzaam speelgoed om in een rollenspel te betrekken, want kinderen kunnen er allerlei verhalen omheen bedenken. Misschien is er iemand jarig en moet er een feestje georganiseerd worden. Of ze runnen hun eigen bakkerij en hebben een speciale bestelling binnen gekregen. Laat het maar aan de fantasie van kinderen over om een creatieve verhaallijn voor het rollenspel te bedenken.

Maak de speelgoedkeuken compleet met houten kersen, tomaten of radijsjes

Wat is een houten speelgoedkeuken nu zonder ingrediënten? Met deze houten kersen maakt jouw kleine keukenprins(es) binnen een handomdraai een heerlijke smoothie of wat dacht je van tomaten in de sla? een zelf bedachte creatie is zo gemaakt. De kersen, radijsjes of tomaten verkopen in een winkeltje kan natuurlijk ook, want ze zitten in een mooi houten kistje. Het leuke is dat je de houten speelgoedkeuken steeds verder uit kunt breiden met nieuwe accessoires en ingrediënten. Zo blijft dit lang het favoriete speelgoed van jouw kind.

Houten gereedschapskistjes met rode elementen erin

Een kinderwerkbank of gereedschapskist van hout is het perfecte speelgoed om te gebruiken in een rollenspel voor kinderen. Door de houten werkbank met accessoires zitten kids snel in de rol van klusser, maar hun fantasie bepaalt hoe ze die rol invullen. Tijdens de ene speelsessie hebben ze twee rechterhandjes en maken ze een mooie creatie voor je, terwijl ze de volgende keer misschien met een lastig project bezig zijn dat al hun concentratie vergt. Ga als ouder of verzorger in ieder geval mee in het rollenspel, dan hebben kinderen de tijd van hun leven.

We zijn benieuwd welk rood speelgoed favoriet is bij jouw kleine. Of misschien heeft jouw kind wel een hele andere favoriete kleur. Laat het ons weten in een reactie! Dan nemen we dat mee in een nieuwe blog.

Liefs,

Esther

Lees ook andere blogs

Beroepen-Kiddeaus

7 Roze cadeau tips voor peuters

7 Roze cadeau tips voor peuters Is jouw kleine meid binnenkort jarig? Ja waarom nu eigenlijk kleine meid? Er zijn ook genoeg jongens die de kleur roze prachtig vinden en cadeautjes in deze kleur voor jongens zijn er ook. Dan

Lees verder »