Een rollenspel spelen met speelgoed

 Duurzaam speelgoed

 Stimuleert de fantasie

Natuurlijke materialen

Bij Kiddeaus kun je terecht om je kind een rollenspel te laten spelen met speelgoed. Je kind kan helemaal zichzelf zijn met dit kinderspeelgoed. Ons speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van je kind en is volledig duurzaam en veilig. In ons ruime assortiment vind je gegarandeerd iets wat bij je kind past. Wij bieden namelijk kinderspeelgoed aan voor verschillende leeftijden. Alle artikelen zijn met zorg uitgezocht en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Een rollenspel spelen met speelgoed is goed voor de ontwikkeling

Wij vinden speelplezier enorm belangrijk. Wij verkopen daarom speelgoed waar je kind zichzelf mee kan ontwikkelen door een rollenspel te spelen. Zo leren ze spelenderwijs oplossingsgericht te denken en worden ze uitgedaagd om creatief te zijn. Is je kind een echte klusser? Dan is onze houten werkbank erg leuk. Staat je kind liever elke dag in keuken? Ook dan hebben wij de leukste houten speelgoedkeuken met bijpassende accessoires.

Kijkje in de speelgoedhoek bij...Kim-Kiddeaus

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Zit je eraan te denken om speelgoed te kopen zodat je kind door middel van een rollenspel zichzelf kan ontwikkelen? Neem dan een kijkje in ons gehele assortiment aan houten speelgoed. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kan ons telefonisch bereiken via 06-41259346 of door een e-mail te sturen naar info@kiddeaus.nl.