Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je iets retour wilt sturen, hiervoor gelden de volgende regels:

  • Alleen niet-gepersonaliseerde producten mogen worden geretourneerd. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Jij hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Jij krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Dat kan zijn PostNL, DPD, DHL, GLS etc.

Indien je gebruik maakt van jou herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun jij contact met ons opnemen via info@kiddeaus.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je graag meer informatie? Lees dan onze algemene voorwaarden.

 

Uw gegevens