Hoi!

Ik ben Esther, mama van vijf én eigenaar van Kiddeaus. Dé webshop in veilig, duurzaam en eerlijk kinderspeelgoed. In 2015 startte ik mijn eigen online winkel naast een parttime baan. En natuurlijk naast mijn gezin!

Even eerlijk. Mijn kinderen zijn natuurlijk de leukste:) Maar ze zijn – net als ik zelf – ook de meest kritische speelgoedtesters die ik ken. Ze houden me met beide benen op de grond en helpen me de juiste keuzes te maken voor mijn assortiment. Handig!

En ja, een groot gezin en een webwinkel runnen is hard werken. Dus? Af en toe plak ik mijn kinderen ook met liefde achter het behang… Of zet ik juist de computer even uit, voor een middag quality time. Daar genieten we dan ook extra hard van.

Contact-Kiddeaus

Een betere wereld

Het assortiment van Kiddeaus wordt door mij met zorg geselecteerd. Heel bewust kies ik voor producten die bijdragen aan een betere wereld. Het speelgoed dat ik aanbied belast het milieu minder, gaat lang mee en is veilig om mee te spelen. Dat vind ik belangrijk.

Ik wil dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, zonder dat dit ten koste gaat van onze mooie aarde of dat andere kinderen hiervoor worden uitgebuit. En toch zijn al mijn producten goed betaalbaar. Kiddeaus maakt veilig speelgoed én een betere wereld bereikbaar voor iedereen. Kijk, daar sta ik voor!

Er is nog een reden waarom ik – naast sloten koffie en een hoop zoetigheid – dol ben op duurzaam speelgoed. Het is namelijk zó gemaakt dat het de fantasie van ieder jong kind prikkelt. Echt, het geluid van een auto maakt een kind met alle plezier zelf. En wie zegt dat je van een houten treinrails geen huis kunt bouwen?

Ik zie dagelijks dat mijn producten kinderen stimuleert tot het ontdekken van mogelijkheden. Precies. Dat proces is een waardevolle ontwikkeling voor elk opgroeiend kind.

Liefs,

Esther

PS. Benieuwd welk duurzaam product van Kiddeaus jouw wereldwondertje uitdaagt tot vele uren speelplezier?

Laat je inspireren. Van klein aardigheidje tot groot cadeau

Oh, en nog even dit.

Ik heb gigaveel leuk en verantwoord speelgoed in mijn shop. Dus kom je er niet uit? Of wil je liever even persoonlijk overleggen? Maak gebruik van de chatfunctie, stuur me een mailtje of bel naar: 0641259346

visie kiddeaus

Speelgoed van Kiddeaus is duurzaam geproduceerd

Wanneer je kiest voor speelgoed van Kiddeaus, werk je mee aan een betere wereld. Onze producten zijn gemaakt van hout. Zo draag je met jouw aankoop voor je kleintje niet bij aan de toename van ‘plastic soup’ in onze oceanen. In tegenstelling tot traditioneel speelgoed, dat dit helaas vaak wel doet. Niet alleen door de overproductie van plastic maar ook door de relatief korte levensduur ervan. Met als ergste voorbeeld dat sommige cadeautjes nog dezelfde verjaardag sneuvelen….

Het houten speelgoed van Kiddeaus is sterk en gaat lang mee. Zo hebben zelfs toekomstige broertjes of zusjes, of natuurlijk ieder ander kind, hier óók nog jarenlang plezier van. Het hout is afkomstig van snelgroeiende bomen, die speciaal voor dit doel geplant zijn. En op verantwoorde wijze gekapt worden. De impact op de natuur is hierdoor nihil.

Speelgoed van Kiddeaus is eerlijk

Kiddeaus heeft het beste voor met alle kinderen (en ouders!) op de hele wereld. Dus letten we er bij de inkoop van ons speelgoed op of een leverancier is aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit initiatief heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Denk aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

Speelgoed van Kiddeaus is veilig om mee te spelen

Het assortiment van Kiddeaus is vrij van van gif en bpa (weekmakers). We letten er op dat leveranciers hun speelgoed is aan verschillende testen onderwerpen en voldoen aan de Europese speelgoedrichtlijnen. Ook hebben we oog voor de kleinste details.

Speelgoed van Kiddeaus stimuleert de ontwikkeling van je kind

Speelplezier staat bij Kiddeaus voorop. Dus kiezen we bewust voor speelgoed dat veel aan de verbeelding van je kind over laat. Kinderen hebben van nature een rijke fantasie. Het is goed dit van kleins af aan te prikkelen. Zo leert je kind spelenderwijs verschillende oplossingsrichtingen te bedenken en wordt het uitgedaagd om creatief te zijn. Door de eigen verbeeldingskracht aan te spreken wordt een relatief simpel object ineens een voorwerp met oneindig veel mogelijkheden! En zeg nou zelf, geniet je als ouder ook niet veel meer van het spel dat je kind zelf creeert, dan van een schreeuwerige babypop of raceauto die batterijen slurpt?

Doe jezelf én je kind een plezier.

visie-kiddeaus