Natuurlijke vingerverf - 6 kleuren

Natuurlijke vingerverf - 6 kleuren

Deze vingerverf set bestaande uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Maak de mooiste tekeningen met de kleuren rood, geel, groen, blauw, Bruin en Zwart. Ieder potje heeft 150 gram verfplezier. 

Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen en te mengen. Ook fijn: het is in water oplosbaar, dus goed uit de kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.
 
Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfecte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf. Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig. Het is van betrouwbare kwaliteit. Ook wordt deze vingerverf gebruikt bij basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma's en andere creatieve therapieën.

Specificaties:
* Leeftijd vanaf: 3 jaar
* Inhoud: 6 potjes verf
* Lactosevrij (niet glutenvrij) 


Let op:

Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door een volwassenen. 

NAWARO vingerverf is lactosevrij maar niet glutenvrij.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: 4019427796027
  • Spaarpunten: 3
  • Beschikbaarheid: 1
  • € 17,94
  • Excl. BTW: € 14,83
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen