DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Met deze 6 tips maak je er een onvergetelijke pakjesavond van!

december 9, 2021 door Esther Jacobs

Dit is een blog van Esther Jacobs

Ik ben Esther, mama van vijf én eigenaar van Kiddeaus. Dé webshop in veilig, duurzaam en eerlijk kinderspeelgoed. In 2015 startte ik mijn eigen online winkel naast een parttime baan. Na de geboorte van onze jongste richt ik mij fulltime op Kiddeaus. En op mijn gezin natuurlijk. Even eerlijk. Mijn kinderen zijn natuurlijk de leukste:) Maar ze zijn – net als ik zelf – ook de meest kritische speelgoedtesters die ik ken. Ze houden me met beide benen op de grond en helpen me de juiste keuzes te maken voor mijn assortiment. Handig! En ja, een groot gezin en een webwinkel runnen is hard werken. Dus? Af en toe plak ik mijn kinderen ook met liefde achter het behang… Of zet ik juist de computer even uit, voor een middag quality time. Daar genieten we dan ook extra hard van.

Verder lezen?

× Vragen? Start de chat