Meivakantie: het leukste speelgoed voor veel vermaak

Meivakantie: het leukste speelgoed voor veel vermaak

Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer bijna meivakantie. Gelukkig staat er heerlijk weer op de
planning en kunnen we hopelijk lekker veel buiten zijn met de kids. In dit blog delen wij het leukste speelgoed met je voor binnen en buiten. Veel speelplezier!

BubbleLab: bellen blazen voor gevorderden!

Net nieuw in ons assortiment en nu al de favoriet voor het voorjaar en de zomer! Met BubbleLab kun je hele grote bellen maken, ontzettend leuk om buiten mee te spelen. Het is erg simpel in gebruik. Je mixt het Bubblepoeder met een flesje originele groene Dreft en water, hiermee maak je sop dat je tot wel zes maanden kunt gebruiken. Vervolgens kun je met de speciale Bubblestok hele grote bellen maken. Bellen van 7 meter of langer zijn geen uitzondering! Leuk om er een wedstrijdje van te maken: wie maakt er de grootste bellen?

Houten speelgoed

Blijkt het toch wat slechter weer te zijn? Dan kan je kindje met het houten rollenspel speelgoed zich uren binnen vermaken! We hebben vele soorten rollenspel speelgoed, zodat er altijd iets passends voor jou kindje te vinden is. Wat dacht je van de Houten Etagere met zoetige snacks? Perfect voor de bakker of theeleut in spe! Heb jij meer een klusser in huis? Dan is onze Houten Werkbank een echte favoriet. Naast dat het houten speelgoed ontzettend leuk is om mee te spelen, is het ook goed voor de fijne motoriek en het concentratievermogen. Aanrader dus!

Houten dieren

Is jouw kindje ook zo dol op dieren? Dan zijn de Houten Bosdieren of Houten Afrikaanse Dieren het ideale speelgoed! Met deze houten diertjes kan je kindje vele dingen doen. Zo zijn ze perfect om toe
te voegen aan een bak speelrijst, maar ze zijn ook leuk om zo mee te spelen. Je kindje kan volop de creativiteit kwijt: zijn we in de dierentuin, jungle of op de boerderij?
Wil je graag vrijblijvend advies over ons speelgoed of heb je een vraag over welk speelgoed leuk is voor jou kindje?

Neem dan contact met ons op, ik sta voor je klaar!


Volg je Kiddeaus al op Instagram?

Lees ook andere blogs

Voorjaarsvakantie-speelgoed tips-Kiddeaus

Voorjaarsvakantie: onze beste speelgoed tips

Voorjaarsvakantie: onze beste speelgoed tips Yes, de voorjaarsvakantie is in zicht! Even geen school, tijd voor elkaar en vooral veel ruimte om lekker te spelen! Speciaal voor de vakantie hebben wij onze favoriete speeltips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »
Creatieve en leerzame tips voor kinderen

Creatieve en leerzame tips voor kinderen

Creatieve en leerzame tips voor kinderen Wat is het leuk en gezellig om creatief met je kinderen bezig te zijn. In tijden van de coronacrisis, is het goed om elkaar inspiratie te geven van leuke spelletjes met speciale tips. Met

Lees verder »
tips voor voorjaarsvakantie

Vijf redenen voor een leuke voorjaarsvakantie

Vijf redenen voor een leuke voorjaarsvakantie De voorjaarsvakantie in het Zuiden is alweer voorbij en in het Noorden is die al aangebroken! Volgens mij voelt het nu best raar om vakantie te hebben na al die weken thuis onderwijs. Wat

Lees verder »