Knutselen voor vaderdag – door Kiddeaus

Ben je op zoek naar een knutseltip voor vaderdag?

In onze online shop van Kiddeaus tref je de allerleukste knutseltips en unieke cadeautjes aan die elk feest onvergetelijk maken.

inpak service Kiddeaus
Het is bijna vaderdag
 
 
Zet papa’s in het zonnetje!

Zondag 20 juni is dé dag om papa in het zonnetje te zetten en (nog meer dan normaal) te verwennen. Die dag is het namelijk Vaderdag! Nederlandse vaders worden getrakteerd op een ontbijtje op bed en natuurlijk mogen een lieve kaart en een zelf geknutseld cadeau deze dag niet ontbreken. In onze blog geven we je al wat knutselinspiratie voor Vaderdag en bij Kiddeaus.nl vind je nog veel meer leuke knutselspullen waar je mee aan de slag kunt. Want een cadeautje voor papa waar duidelijk aandacht en liefde is ingestopt, maakt deze dag nog veel specialer!

Geef Vaderdag een persoonlijk tintje

Net zoals Moederdag is Vaderdag naar verluidt ontstaan in Amerika. Toch wordt deze feestelijke dag in de Verenigde Staten pas vanaf 1972 echt gevierd, terwijl we in Nederland al sinds 1937 Vaderdag vieren. Het is haast traditie geworden om papa tijdens deze dag te overladen met gadgets, sokken of een pakket om de auto te wassen, maar waar hij veel blijer mee is, is een door zijn spruiten gemaakt presentje. Vaders die graag lezen, worden bijvoorbeeld helemaal gelukkig van een zelf versierde boekenlegger en papa’s die veel tijd in de keuken doorbrengen kun je niet blijer maken dan met een uniek, door jullie samengesteld, kookboek. Bestel snel je knutselspullen bij Kiddeaus.nl, zodat jullie er 20 juni een bijzondere dag van kunnen maken. We wensen jullie een hele fijne Vaderdag!

Deel jouw inspiratie