Kijkje in de speelgoedhoek bij…Robin

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Robin
 

Robin en Ahmed hebben 3 kinderen (Renee van 4, Sofia van 2 en Adam van 1 jaar)

>>@mixedfamily

Ik (Robin) woon samen met mijn man Ahmed en 3 kinderen (Renee van 4, Sofia van 2 en Adam van 1 jaar) in een eengezinswoning in Mijdrecht. Mijn man heeft zijn eigen klusbedrijf en ik ben huisvrouw. Wij hebben geen dieren en willen die ook niet.

1. Wat is het favoriete speelgoed van jouw kinderen

Favoriet speelgoed is hier per kind erg verschillend. Zo houd Renee bijvoorbeeld erg van buitenspelen en dan is de schommel vaak favoriet. Als ze binnenspeelt dn is ze vaak bezig met poppetjes en laat ze haar fantasie erop los. Sofia is meer van het knutselen, kleuren, kleien en schilderen zijn hier zeker favoriet. Adam heeft nog niet echt favoriet speelgoed, alles wat geluidjes maakt doet het altijd goed bij hem.

2. Spelen jouw kinderen het liefst binnen of buiten?

Als ik moet kiezen denk ik dat ze alle 3 toch het liefst buitenspelen

3. Spelen jouw kinderen graag alleen of samen

De oudste speelt liever alleen , tenzij ze met oudere kindjes speelt dan speelt ze liever samen. De middelste (Sofia) die pakt eigenlijk altijd alles van iedereen af dus die heeft het samen spelen nog niet zo uitgevonden, meestal loopt het uit op ruzie. Tja Adam die doet maar wat en hangt aan iedereen haha.

4. Hoe hou jij het speelgoed opgeruimd?

Kijkje in de speelgoedhoek bij...Robin

 

Ik heb bij de Ikea van die opbergbakken gekocht die helemaal dicht geritst kunnen worden. Het speelgoed zit daarin opgeborgen en op categorie, merk etc. Zo kan ik iedere keer een bak met iets anders pallen en als het dicht zit zie je er niks meer van.

5. Kijkje in de speelgoedhoek van Robin

Ons hele huis is een speelgoed slagveld en hebben wij daardoor geen speelgoedhoek. Ik zeg eerlijk dat ik 1 mand heb staan waar speelgoed in zit. Dit is speelgoed wat ze op dat moment allemaal mee naar beneden nemen vanuit hun slaapkamer. Ik verzamel het en na 1 week breng ik het terug naar boven en wacht ik af tot die zich langzaam weer vult haha. Wij  zijn wel nog aan het kijken voor een speelgoedhoekje te creëren.

6. Waar let jij op bij het kopen van speelgoed?

Ik let eigenlijk nergens op. Ik koop vaak gewoon wat ze nog niet hebben. Ze zijn dol op alles. Meestal gaat wel mijn voorkeur uit naar het houten speelgoed, iets wat niet na 3 keer spelen kapot is. Maar de kinderen hebben daar tegenwoordig steeds meer een mening over.

7. Welk speelgoed staat nog op het verlanglijstje van je kind

Renee wil graag een nieuwe step en alles van L.O.L. Sofia wil graag nog meer knutselspullen en ik wil graag een extra verdieping op het huis:).

Bij Kiddeaus kan je online een verlanglijstje maken en delen met de familie

8. Spelen jullie vaak spelletjes met elkaar?

Nee, wij spelen weinig spelletjes. De kinderen hebben hier het geduld niet voor helaas.

Lees ook andere blogs

Kijkje in de speelgoedhoek bij...Mirjam

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Mirjam

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Mirjam Wat is jullie gezinssituatie? Met vriend Bram, kinderen Noah (15), Eli (6), Filou (4) en katten Bas en Gijs (3) wonen we in Zwaag. Bram werkt in de ICT. Mirjam is fulltime blogger voor eengoedverhaal.nu.

Lees verder »
Kijkje in de speelgoedhoek bij...Nathalie

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Nathalie

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Nathalie OVER NATHALIE Nathalie en haar man hebben 1 zoontje (Dex van 2 jaar). >>@nathaliebt89 Nathalie woont samen met haar man en hun zoontje Dex ( 2 jaar) en hun kat in Harlingen (Friesland). Nathalie is

Lees verder »
Kijkje in de speelgoedhoek bij Lisanne

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Lisanne

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Lisanne OVER LISANNE Hoi Allemaal, wat leuk een kijkje in onze speelgoedhoek. Onze speelgoedhoek bevindt zich in een heuse boerderij in Drenthe. Wij wonen in een woonboerderij, wij als in: Mijn man en ik met onze

Lees verder »