Kiddeaus top 3 voor kinderen van 3 jaar

Kiddeaus top 3 voor kinderen van 3 jaar

Wat vliegt de tijd voorbij, het klinkt zo cliché maar het klopt helemaal. Verjaardag datum geprikt, uitnodigingen verstuurd en daar komt de grote vraag van de familie en vrienden; wat staat er op het verlanglijstje? Gelukkig kunnen we daar al een handje bij helpen en dat is ons verlanglijstje die je samen met jouw kind in kan vullen. Zo kan het verjaardags bezoek uitzoeken en makkelijk bestellen. ook als ze niet op bezoek kunnen komen. Wel zo handig!

1. Houten treinen en rails

De prachtige houten speelgoedtreinen en rails van BigJigs staan bekend om kwaliteit en het zeer uitgebreid assortiment! Met de prachtige treinsets en de vele accessoires bouw je meters aan rails, stationnetjes en bruggen. De uitbreidingen zijn enorm! Ook de autobaan van BigJigs kan je aansluiten op de treinbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het voor kinderen ontzettend avontuurlijk om mee te spelen. Je vindt in het BigJigs assortiment diverse splitsingen, stoppers of van die mini stukjes om net je baan goed aan te laten sluiten. Maar ook grote en kleine bochten of lange en kleine rechte stukken. Wat zo mooi is aan dit merk zijn de uitbreidingsets. Die sets zijn voor elke portemonnee bereikbaar. Goed om te weten: de baan van BigJigs sluit goed aan op andere merken zoals Brio en Mentari. Bij de baan van Ikea en Lidl wil de aansluiting wel eens stroef gaan, maar het past wel.

2. Houten gereedschapskist

Hou jij ook van klusjes doen en wil jij ook papa of mama helpen met klusjes? Dan is je eigen gevulde houten gereedschapskist wel zo handig! Wij hebben een prachtige gereedschapskist van Hape. De fraaie kist zorgt ervoor dat je na de klus weet alles netjes kan opbergen.

Houten gereedschapskist-3 jaar-Kiddeaus

3. Houten boerderij speelgoed

Is jouw kleine schat ook dol op het boerderijleven? Wij van Kiddeaus hebben een groot assortiment van houten puzzels, houten boerderijdieren, houten tractors maar natuurlijk ook een complete boerderij.

Ik hoop dat met deze 3 tips voor kinderen van 3 jaar jullie een leuk verjaardagscadeau kunnen vinden en dat jullie er een mooie verjaardag van maken! Heb je toch nog vragen of advies nodig, dan staat Kiddeaus voor je klaar!

Liefs,

Esther

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Lees ook andere blogs

koffiezetten-Kiddeaus

Het perfecte speelgoed voor jouw deugniet

Het perfecte speelgoed voor je kleine deugniet? Speelgoed dat veilig, duurzaam, leuk en leerzaam is natuurlijk! Dat zijn stuk voor stuk eigenschappen die je terugvindt in het houten speelgoed van Kiddeaus. Laat je verbazen door de nieuwe, wondere wereld die

Lees verder »

Spelenderwijs leren over het boerderijleven

Spelenderwijs leren over het boerderijleven. Je bent nooit te oud om te leren, maar zeker ook nooit te jong. Bijvoorbeeld over waar ons eten vandaan komt en welke dieren er op de boerderij leven. Het leven op de boerderij is

Lees verder »