Kiddeaus in categorie speelgoed bij Shopping Awards 2021

Shopping award 2021-Kiddeaus

Kiddeaus in categorie speelgoed bij Shopping Awards 2021

Shopping Awards 2021

Kiddeaus volgt al een tijd cursussen en een gezellig community bij Succes met je Webshop en daar kwam de leuke oproep vandaan dat je kon aanmelden om deel te nemen aan de Shopping Awards 2021.. Ik (Esther) twijfelde geen moment en heb Kiddeaus meteen ingeschreven.

Wat houdt de Shopping Awards in

De Shopping Awards zijn de meest bewonderings Nederlandse prijzen voor een positieve bijdrage te leveren aan het verkopen van producten en/of diensten online. De eerste editie vond plaats in 2002 (onder de naam Thuiswinkel Awards). In 2017 hebben ze de naam veranderd naar Shopping Awards. Dit jaar was de 19e keer dat het werd gehouden. De Shopping Awards vindt altijd plaats in Maart, en normaal is er een mooi Gala in Huis ter Duin daar wordt onder andere bekend gemaakt wie zich de ‘Beste Webwinkel van Nederland’ mag noemen. Dit jaar ging het even wat anders vanwege Corona.

Hoe werkt de Shopping Awards

Je meld je bedrijf aan en geeft aan waar je aan mee wilt doen er zijn maar liefst 40 categorieën. Zodra dat allemaal geregeld is krijg je een mediakit en moet je ervoor zorgen om stemmen binnen te krijgen. Daar hadden we de hele maand Februari voor en dat mocht je op je eigen manier creatief invullen.

Vervolgens zijn er allemaal vakexperts en die gaan alle inschrijvingen een oordeel geven. Het oordeel van de vakexperts telt voor 50% in het eindoordeel binnen mijn categorie. En dan op 3 Maart kreeg je te horen of je genomineerd bent. En dan komen er spannende weken voor dat er uitslag volgt en dat was op 25 Maart digitaal dit keer vanwege de Corona.

Wij zijn genomineerd-Kiddeaus

Uitslag Shopping Awards

Donderdag 25 Maart  om 19:00 uur ga ik inloggen en staat er een gezellige dj te draaien, de spanning stijgt behoorlijk.. Om 19:30 uur gaat het beginnen, spannend! En jaaaa daar is de categorie Speelgoed & Games aan de beurt, helaas geen eerste maar wel een tweede zilveren plek. Ik ben ontzettend enthousiast want dit heb ik toch maar mooi bereikt met mijn lieve klanten en volgers,

Het harde werken wordt beloond!

En nu?

Nu mag Kiddeaus een jaar lang het logo meedragen met de zilveren plek, wat een eer! Deze gaat natuurlijk een mooi duidelijk plekje krijgen op de webshop.

Wij gaan dit jaar weer lekker hard aan het werk en doen volgend jaar weer mee aan de Shopping Awards!

Bedankt

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het stemmen, de lieve woorden, cadeautjes en kaarten die ik heb mogen ontvangen, wat een eer! Zonder jullie waren we niet zover gekomen.

Liefs,

Esther

Lees ook andere blogs

een nieuwe stap voor Kiddeaus

Een nieuwe stap voor Kiddeaus!

Een nieuwe stap voor Kiddeaus! We slaan een nieuwe weg in met Kiddeaus. Nou ja, nieuw, we hebben besloten om de focus te leggen op één van de wegen die we al ingeslagen waren, namelijk houten rollenspel speelgoed. In plaats

Lees verder »