DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Welk speelgoed is geschikt verjaardagscadeau

Welk speelgoed is geschikt verjaardagscadeau

Een leuk verjaardagscadeau!

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor de verjaardag van een kind? Het is altijd lastig om in het grote aanbod aan speelgoed de treffer te vinden. En zeker als je graag een keuze maakt voor een duurzaam cadeau. Ook voor kinderen zijn er voldoende mogelijkheden voor speelgoed van degelijke en onverslijtbare materialen, denk daarbij bijvoorbeeld aan houten speelgoed.

Waarom kiezen voor houten speelgoed?

Hout brengt de natuur dichterbij en is bij kinderen een favoriet speelgoed. er is veel variatie in houten speelgoed. Hout dat helemaal glad is gepolijst maar ook hout waarbij de structuur nog enigszins voelbaar is. Er is duurzaam houten speelgoed met een mooie, natuurlijke uitstraling of net met een vrolijk en uitdagend ontwerp. Houten speelgoed is niet alleen duurzaam, er zijn nog meer voordelen. Je geeft een boom een tweede leven en het speelgoed gaat generaties lang mee. Houten speelgoed is ook beter voor kinderen die toch heel graag van alles in hun mond stoppen. Plastic speelgoed heeft vaak schadelijke stoffen of kleine stukjes die gemakkelijk loslaten. Houten speelgoed echter bestaat uit natuurlijke materialen en bevat geen kunststof of andere giftige stoffen. Het is dus veel veiliger voor kinderen.

Duurzame houten verjaardagstaart voor meisjes van 2 jaar.

Wat kan ik kiezen voor een verjaardag?

Er is een ruime keuze in speelgoed van duurzame materialen als cadeau voor een kinderverjaardag. Voor iedere leeftijdscategorie is er natuurlijk veel moois om uit te kiezen. Voor de jongste kinderen zijn er leuke blokken waarmee van alles kan worden gebouwd. Deze worden vaak verkocht in een mooie doos of tas. de blokken zijn van naturel hout of verkrijgbaar in allerlei verschillende felle kleurtjes. Naast de blokken in diverse varianten en vormen, is er natuurlijk ook voldoende keuze voor de iets oudere kinderen. Denk daarbij aan poppenhuizen, al dan niet van hout, theeserviesjes waarmee de kinderen kunnen oefenen als gastvrouw of -heer. Wil je de creativiteit van het jarige kind stimuleren, kies dan voor creatief speelgoed. de mogelijkheden zijn legio: kleurkrijtjes, knutselplaten, vingerverf en puzzeltjes.

Classic World groene mixer-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

 

Tip: maak een verlanglijstje

 

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Houten rollenspel speelgoed

Binnenkant draagbare supermarkt-poppenhuis-Kiddeaus

 

× Vragen? Start de chat