DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Wanneer spelen met een speelgoedkeukentje

Wanneer spelen met een speelgoedkeukentje

Kinderen willen al op vroege leeftijd alles na bootsen wat er gebeurd in het dagelijks leven, en daar hoort koken, bakken en koffie zetten ook bij. De meeste speelgoed keukentjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 a 3 jaar. Maar zodra dat speelgoedkeukentje bij jou in huis staat dan hebben ze er nog jaren speel plezier van.

Houten speelgoed keuken vanaf 2 a 3 jaar

Kinderen die ouder zijn snappen hun rol al in een speelgoedkeukentje en staan iedere dag de sterren van de hemel te koken en kunnen daarmee ook een leuk verhaal gaan spelen. Kleine kinderen snappen dat nog niet maar een houten speelgoedkeukentje kan al op vrije jonge leeftijd omdat een houten keukentje geen kleine onderdelen bevat. Op deze manier laat je kind kennis maken met reilen en zeilen in de keuken en de producten die daarbij horen.  Bij Kiddeaus hebben we alles in huis om je kind lekker aan de slag te laten gaan in zijn of haar eigen speelgoedkeukentje.

Voordelen van houten speelgoedkeukens

  • Ze stimuleren de ontwikkeling en fijne motoriek van kinderen
  • Kinderen leren hun fantasie te gebruiken
  • Het houten speelgoed kan tegen een stootje
  • De houten speelgoedkeukentjes zijn uit te breiden met allemaal leuke houten accessoires zoals een mixer en speeleten
  • De taal ontwikkeling wordt gestimuleerd

 

Heb je advies nodig

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi houten speelgoedkeukentje of een leuke uitbreidingsset voor je zoon of dochter? En heb je advies nodig dan ben je van harte welkom om contact met Esther op te nemen.

metalen beslagkom met houten eieren-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus Houten peren-houten speelgoed-houten speeleten-Kiddeaus Kistje met zuivelproducten-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

× Vragen? Start de chat