Waarom spelen met  houten speelgoed mixer

De speelkeuken van je kleintje is niet compleet zonder een speelgoed mixer, want hoe moet je anders een lekkere taart maken? Bij Kiddeaus vind je diverse leuke keukenmachines, gemaakt van hout en afgewerkt in vrolijke kleuren. Een speelgoed mixer kan ook echt draaien, door middel van een knop of hendel die bovenop zit. Kinderen hoeven alleen maar de garde te laten zakken en mixen maar! De speelgoed mixers van Classic World hebben zelfs zakjes met ‘ingrediënten’, om het allemaal nog echter te maken.

Maak het rollenspel van kinderen nog leuker met een houten speelgoed mixer

Kinderen steken veel op door het spelen van rollenspellen. Zo wordt bijvoorbeeld hun fantasie geprikkeld, leren ze spelenderwijs om te plannen en doen ze sociale vaardigheden zoals delen en overleggen op. De speelkeuken is het perfecte decor van het rollenspel van kleine keukenprinsen en –prinsessen en met keukenaccessoires als een speelgoed mixer komen kinderen nog makkelijker in hun rol. Misschien mag je binnenkort wel op de thee komen bij je kleintje en wordt je getrakteerd op een heerlijk stukje houten taart.

Het draagt op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van kinderen

Spelen en tegelijkertijd (ongemerkt) een heleboel leren, dat is wat er tijdens een rollenspel gebeurt. Kinderen leren een hoop nieuwe vaardigheden, zoals plannen, delen en experimenteren. Ook de sociale vaardigheden worden door het rollenspel verder ontwikkeld.

Houten speelgoed mixers:

Classic World houten speelgoed mixer-Houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus Classic World houten retro mixer-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus Classic World houten keukenmixer-Speelgoedkeuken-houten speelgoed-Kiddeaus Jouéco houten mixer-houten speelgoed-speelgoedkeukenKiddeaus