Waarom een houten speelgoed werkbank

Bij Kiddeaus kun je het leukste houten gereedschap speelgoed voor je kleine vinden! Is jouw zoontje fan van Bob de Bouwer, of is je dochter het liefst een stoere klusvrouw? Dan valt onze houten kluscollectie gegarandeerd in de smaak. Met ons houten gereedschap en onze houten werkbanken kunnen kinderen uren naar hartenlust spelen.

Veilig klussen met de houten werkbank en gereedschapskist

Als je bovendien ons gereedschap en de werkbanken in speelgoed gaat bestellen, dan weet je zeker dat je kindje met volledig gifvrije en milieuvriendelijke items speelt. Leuk én veilig speelgoed vinden kan voor een ouder nogal een klus zijn. Naast het plezier dat je kindje zal ervaren met onze houten speelgoedsets, ben je er als ouder van verzekerd dat je kindje met veilig en duurzaam speelgoed speelt. Onze houten speelgoedsets zijn splintervrij en geverfd met gifvrije verf. Al ons houten speelgoed is daarnaast geproduceerd van recyclebaar en duurzaam hout. Zo kan je kindje écht zorgeloos spelen!

Creatief spelen met de houten speelgoed werkbank

Timmeren, hameren, moeren en bouten losdraaien, schroevendraaien of zagen; met de complete gereedschapskist timmert je kind aan de weg als professionele klusjesman of- vrouw. Kinderen zijn met de houten werkbanken de hele dag bezig met hun handen. Zo wordt vooral de fijne motoriek geoefend. Kinderen leren hun eigen creaties te maken. En zo ontwikkelingen ze hun creativiteit .

Houten werkbanken:

BigJigs houten werkbank-Kiddeaus Classic World houten werkbank-houten speelgoed-houten gereedschap-Kiddeaus eichhorn houten werkbank-houten speelgoed-houten gereedschap-Kiddeaus