DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Waar koop je houten speelgoed?

waar koop je houten speelgoed?

Houten speelgoed kopen bij Kiddeaus

Wil je graag houten speelgoed kopen van hoogwaardige kwaliteit voor een leuke prijs? Bij Kiddeaus vind je houten speelgoed dat veilig, duurzaam, leuk, leerzaam is en betaalbaar is! Je kan houten speelgoed kopen in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Er is zoveel keuze, dat je bijna niet meer kan kiezen. Goed speelgoed maakt niet alleen jouw kindje maar ook jou als ouder, héél gelukkig. Toch? Als ouders vind je het belangrijk dat het speelgoed mooi, veilig en van goede kwaliteit is, maar daarnaast is het ook belangrijk dat speelgoed educatief is. Het houten speelgoed van Kiddeaus, kan je dat en nog veel meer bieden. Kies je voor houten speelgoed, dan kies je ook voor duurzaamheid. Bovendien is houten speelgoed milieuvriendelijk, erg veilig omdat er geen gebruik gemaakt wordt van schadelijke materialen en superleuk om mee te spelen natuurlijk. Ieder kind is anders, het ene kind is levendig en fantasierijk, terwijl het andere kind juist heel erg rustig is. Daarom is ons assortiment ook zo uitgebreid en vind je in ons assortiment speelgoed  voor iedere type kind.

Houten speelgoed voor een fantasiewereld

Leeft jouw kind voortdurend in een fantasiewereld? Komt werken achter de kassa in de supermarkt, high tea’en met zandkoekjes in de zandbak en een 3-gangen diner koken in de keuken iedere dag voorbij? Hoe geweldig zou het dan zijn als deze fantasiewereld tot werkelijkheid wordt gebracht met speelgoed van Kiddeaus? In ons assortiment vind je houten keukentjes, winkeltjes, werkbanken, gereedschap en allerlei leuke keuken- en winkelgerei. Met dit speelgoed komt de fantasie van jouw kind écht helemaal tot leven!

Houten speelgoed kopen doe je bij Kiddeaus! Heb jij vragen of wil je graag meer weten over het speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar met goed advies. Niets is fijner dan de juiste aankoop bij Kiddeaus die aansluit op jouw wensen.

 

Broodplankje met houten boterhammen-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus Houten vleeswaren op een plankje-speelgoedkeuken-houten speelgoed-Kiddeaus

× Vragen? Start de chat