DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Waar kan ik houten rollenspel speelgoed kopen?

Waar kan ik houten rollenspel speelgoed kopen?

Bij Kiddeaus kun je superleuk, duurzaam en veilig rollenspel speelgoed kopen in onze online speelgoedwinkel voor jongens en meisjes in verschillende leeftijden. Bij ons kun je duurzaam en veilig speelgoed bestellen van merken als BigJigs, Jouéco, Hape en meer.

Waarom is het speelgoed van Kiddeaus duurzaam

Het duurzame kinderspeelgoed dat je bij Kiddeaus kunt kopen is ecologisch verantwoord geproduceerd. Alle producten in onze online speelgoedwinkel zijn vrij van gif.  Het houten speelgoed is vrij van splinters en geverfd met gifvrije verf. Bij Kiddeaus vinden we het belangrijk dat spelen fijn, duurzaam, leerzaam maar bovenal veilig is voor kinderen. Bij ons kun je heel veel soorten duurzaam rollenspel speelgoed bestellen voor verschillende leeftijdsfases: van speelgoed keukentjes tot houten werkbanken en van houten boerderijdieren tot andere leuke en leerzame producten voor jouw kindje.

Houten speelgoedkeuken

Houten speelgoed dat generaties lang mee gaat

Bovendien zijn al onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat het speelgoed lang mee gaat! Je kunt bij ons een zeer uitgebreide collectie duurzaam speelgoed bestellen voor ieder type kind. Zo scoor je altijd leuke items die helemaal aansluiten op de wensen van jou en jouw kindje. Al het duurzaam kinderspeelgoed dat je bij ons kunt kopen kun je gemakkelijk schoonmaken. Bij onze online speelgoedwinkel vind je bij ieder product ook een schoonmaaktip, superhandig! Wil je graag duurzaam en veilig speelgoed bestellen? Dan zit je goed bij ons!

We zetten de pluspunten van ons speelgoed voor je op een rijtje:

  • Natuurlijke materialen: het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en kleurstoffen op waterbasis
  • duurzaam: het voor het speelgoed gebruikte hout is afkomstig van een snelgroeiende bomensoort, speciaal voor dit doel gekweekt. Het speelgoed is stevig, waardoor het lang meegaat. Het heeft bovendien een tijdloze vormgeving
  • Veilig: ons speelgoed bevat geen giftige stoffen en is splintervrij
  • Fantasie en creativiteit: ons speelgoed daagt kinderen uit om hun fantasie en creativiteit te gebruiken.

Houten vleeswaren op een plankje-Kiddeaus

Duurzaam en veilig kinderspeelgoed kopen dat aansluit op je wensen

Heb je interesse om duurzaam kinderspeelgoed in onze webshop te kopen? Heb je vragen of wil je graag meer weten over het duurzaam speelgoed dat je bij ons kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met goed advies. Niets is fijner dan de juiste aankoop vinden bij online speelgoedwinkel Kiddeaus, die geheel aansluit op jouw wensen.

× Vragen? Start de chat