Visie Kiddeaus

Speelgoed van Kiddeaus is duurzaam geproduceerd

Wanneer je kiest voor speelgoed van Kiddeaus, werk je mee aan een betere wereld. Onze producten zijn gemaakt van hout. Zo draag je met jouw aankoop voor je kleintje niet bij aan de toename van ‘plastic soup’ in onze oceanen. In tegenstelling tot traditioneel speelgoed, dat dit helaas vaak wel doet. Niet alleen door de overproductie van plastic maar ook door de relatief korte levensduur ervan. Met als ergste voorbeeld dat sommige cadeautjes nog dezelfde verjaardag sneuvelen….

Het houten speelgoed van Kiddeaus is sterk en gaat lang mee. Zo hebben zelfs toekomstige broertjes of zusjes, of natuurlijk ieder ander kind, hier óók nog jarenlang plezier van. Het hout is afkomstig van snelgroeiende bomen, die speciaal voor dit doel geplant zijn. En op verantwoorde wijze gekapt worden. De impact op de natuur is hierdoor nihil.

Home-Esther-Kiddeaus

Speelgoed van Kiddeaus is eerlijk

Kiddeaus heeft het beste voor met alle kinderen (en ouders!) op de hele wereld. Dus letten we er bij de inkoop van ons speelgoed op of een leverancier is aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit initiatief heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Denk aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

Speelgoed van Kiddeaus is veilig om mee te spelen

Het assortiment van Kiddeaus is vrij van van gif en bpa (weekmakers). We letten er op dat leveranciers hun speelgoed is aan verschillende testen onderwerpen en voldoen aan de Europese speelgoedrichtlijnen. Ook hebben we oog voor de kleinste details.

visie-Kiddeaus

Speelgoed van Kiddeaus stimuleert de ontwikkeling van je kind

Speelplezier staat bij Kiddeaus voorop. Dus kiezen we bewust voor speelgoed dat veel aan de verbeelding van je kind over laat. Kinderen hebben van nature een rijke fantasie. Het is goed dit van kleins af aan te prikkelen. Zo leert je kind spelenderwijs verschillende oplossingsrichtingen te bedenken en wordt het uitgedaagd om creatief te zijn. Door de eigen verbeeldingskracht aan te spreken wordt een relatief simpel object ineens een voorwerp met oneindig veel mogelijkheden! En zeg nou zelf, geniet je als ouder ook niet veel meer van het spel dat je kind zelf creëert, dan van een schreeuwerige babypop of raceauto die batterijen slurpt?

Doe jezelf én je kind een plezier.

Houten rollenspel speelgoed

gereedschapsriem-houten gereedschap-houten speelgoed-Kiddeaus
Categorie houten gereedschap en werkbanken
houten etagère met cupcakes-houten speelgoed-houten speeleten-speelgoedkeuken-Kiddeaus
Categorie houten keukentje en accessoires
Houten boerderijdieren-houten speelgoed-Goki-Kiddeaus
Categorie boerderij