Vaderdag

Zet papa’s in het zonnetje!

Elke derde zondag in juni is dé dag om papa in het zonnetje te zetten en (nog meer dan normaal) te verwennen. Die dag is het namelijk Vaderdag! Nederlandse vaders worden getrakteerd op een ontbijtje op bed en natuurlijk mogen een lieve kaart en een zelf geknutseld cadeau deze dag niet ontbreken. In onze blog geven we je al wat knutselinspiratie voor Vaderdag. Want een cadeautje voor papa waar duidelijk aandacht en liefde is ingestopt, maakt deze dag nog veel specialer!

Zelf gemaakt cadeautje met een persoonlijk tintje

Net zoals Moederdag is Vaderdag naar verluidt ontstaan in Amerika. Toch wordt deze feestelijke dag in de Verenigde Staten pas vanaf 1972 echt gevierd, terwijl we in Nederland al sinds 1937 Vaderdag vieren. Het is haast traditie geworden om papa tijdens deze dag te overladen met gadgets, sokken of een pakket om de auto te wassen, maar waar hij veel blijer mee is, is een door zijn spruiten gemaakt presentje. Vaders die graag lezen, worden bijvoorbeeld helemaal gelukkig van een zelf versierde boekenlegger en papa’s die veel tijd in de keuken doorbrengen kun je niet blijer maken dan met een uniek, door jullie samengesteld, kookboek. Bekijk snel hier onze knutselinspiratie blog op Kiddeaus.nl zodat jullie er een bijzondere dag van kunnen maken. We wensen jullie een hele fijne Vaderdag!

Blog: 7 leuke knutselprojecten voor Vaderdag

Maar wat geef je aan een vader die alles al heeft wat zijn hartje begeert? Iets dat zijn spruiten zelf gemaakt hebben natuurlijk! Want iedere vader is blij met een cadeautje waar duidelijk tijd en liefde in gestoken is. Haal die knutselspullen dus maar tevoorschijn en ga aan de slag met een van deze knutselprojecten voor Vaderdag!

7 leuke knutselprojecten voor vaderdag