DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Spelen met boerderijspeelgoed

Spelen met boerderijspeelgoed

Je bent nooit te oud om te leren, maar zeker ook nooit te jong. Bijvoorbeeld over waar ons eten vandaan komt en welke dieren er op de boerderij leven. Het leven op de boerderij is een thema dat kinderen van alle leeftijden fascineert. Oké, misschien hebben ze er een iets te romantische voorstelling van en vergeten ze voor het gemak even dat het hard werken is op de boerderij, maar als kind mag je juist lekker dromen en fantaseren. Voor dag en dauw opstaan, stallen uitmesten, door weer en wind op de tractor om het land te bewerken; dat hoeft allemaal niet op de speelgoedboerderij! Met houten boerderij speelgoed creëren kinderen de spannendste avonturen, waarin de boerderijdieren een hoofdrol spelen.

Houten boerderijdieren-houten speelgoed-Goki-Kiddeaus

Leerzaam houten speelgoed voor de kleine boer en boerin

Voor kids van alle leeftijden is er leuk houten boerderij speelgoed te vinden. Zo leren ze spelenderwijs over het boerderijleven. Belangrijk is dat je kijkt naar de ontwikkelingsfase waarin jouw kleine zich bevindt. Rond de leeftijd van 1 jaar hebben veel kinderen al flinke stappen gemaakt in hun motorische ontwikkeling. Handjes proberen alles te grijpen wat binnen hun bereik komt en dat gaat steeds makkelijker, want de oog-handcoördinatie gaat met sprongen vooruit. Leuk en leerzaam voor deze leeftijd zijn houten noppenpuzzels, blokpuzzels en vormenstoven. Zo leert je kindje op speelse wijze vormen en kleuren herkennen en wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Kinderen vanaf 3 jaar zijn uren zoet met de Goki houten poppenhuis poppen.

Houten poppenhuis pop boerendochter-houten speelgoed-Kiddeaus

Eindeloos combineren met houten speelgoed

Waarom zouden koeien niet in een kasteel kunnen wonen of kippen in de keuken kunnen helpen? Als volwassenen houden we misschien het liefst alles binnen één thema, dat is lekker overzichtelijk, maar kinderen trekken zich hier niets van aan. En terecht, want die kinderlijke onbevangenheid is juist iets om te koesteren. Ongemerkt ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun probleemoplossend vermogen en vindingrijkheid, kwaliteiten waar ze op latere leeftijd veel aan hebben. En voor nu is het heerlijk om te zien wat voor verbeeldingskracht er allemaal in dat kleine koppie schuilgaat. Laat jouw kleine dat houten speelgoed dus maar lekker combineren!

Vrolijke kleuren, veilig boerderijspeelgoed om mee te spelen

De vrolijke kleuren van houten boerderij speelgoed maken het extra aantrekkelijk voor kinderen om mee te spelen. Zo hebben wij diverse sets met houten boerderijdieren van het merk Goki, waar kinderen meteen al hun eigen verhalen mee kunnen bedenken. Met houten bouwblokken staat er in mum van tijd een dierenverblijf (of een kasteel voor de koeien) en een houten tractor maakt de boerderij compleet! Houten boerderij speelgoed is niet alleen maar leuk om mee te spelen, het is ook nog eens een duurzame keus. Omdat hout zo’n stevig materiaal is gaat het speelgoed lang mee en het voor dit speelgoed gebruikte hout is afkomstig van bomen die snel groeien. Daarnaast vind je in onze webshop alleen speelgoed dat veilig is om mee te spelen, dus vrij van weekmakers en giftige stoffen. Alle reden dus om er gewoon van te genieten als jouw kleine met zijn houten boerderij speelgoed in de weer is!

Houten boerderij speelgoed

Goki houten tractor met aanhanger-KiddeausHouten poppenhuis pop boerenzoon-houten speelgoed-Kiddeaus

× Vragen? Start de chat