DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Speelgoed kopen voor een bouwer

Speelgoed kopen voor een bouwer

In een eerdere blog bespraken we al waar je op moet letten bij het kopen van (duurzaam) speelgoed. Zo is natuurlijk de leeftijdscategorie van groot belang, maar daarnaast is het handig om te weten welk speeltype het kindje waarvoor je het speelgoed koopt is: rauwer, bouwer, schouwer of douwer. Ieder speeltype zegt iets over de aard van het kind, de daarbij behorende favoriete bezigheden en het bijpassende speelgoed. In dit kennisbankartikel vertellen we je meer over de bouwers.

Bouwers: zijn regelaars

Bouwers zijn kinderen die graag bouwen en ze kunnen alles gebruiken, maar ze zijn ook heel sociaal iedereen mag meedoen. Bouwers mogen graag alles regelen, iedereen vriendjes, speelgoed krijgt een plaats en een functie en zo komt er een mooi verhaal. Wat dat betreft is het houten poppenhuis perfect voor bouwers,  want ze hebben dan veel te regelen met alle verschillende poppenhuis poppetjes.

houten draagbare supermarkt-poppenhuis-Kiddeaus

Het leukste speelgoed voor bouwers

Heb jij een bouwer? En weet jij nog niet wat voor speelgoed je kan kopen voor een bouwer? Dit vinden ze leuk speelgoed! Ze houden van poppenhuizen en kastelen en alles wat daarbij hoort aan accessoires. Dat is super leuk want zo kan je het steeds verder uitbreiden als ze jarig zijn of is een kleinigheidje tussendoor. Maar ze mogen ook graag een optreden geven en daar hoort verkleedkleren bij. Bouwers zijn ook heel creatief omdat ze met alles wel iets weten te bouwen. Met hun levendige fantasie maken ze de mooiste bouwwerken en de leukste verhaallijnen met hun poppenhuis of kasteel. Dit valt in de smaak van een bouwer.

 

Lees ook de verhalen over deze speelgoed types

× Vragen? Start de chat