Pasen

Pasen staat meestal in het teken van tradities zoals lekker eten, eieren zoeken en – of schilderen. Samen spelen en heerlijk genieten en misschien een bezoekje aan Opa en Oma. Met Pasen hebben de meeste een lang weekend vrij, heerlijk bijkomen en van elkaar genieten. Waarschijnlijk hou je er niet van om naar de woonboulevard en de Ikea etc. te gaan met kleine.

Lente

Voor de meeste gezinnen hebben we met Pasen een lang weekend. Het begin van de Lente en ook het begin van het seizoen (camping plaats klaar maken – Bootjes poetsen – terrassen neerzetten) De mooie bollen staan in bloei, de lammetjes staan te springen en de zon voelt al lekker warm aan. Een heerlijk weekend om er op uit te gaan, genieten van onze mooie natuur. Of heerlijk even naar het strand vergeet je bal niet mee te nemen en een tas voor alle mooie schelpjes die je tegenkomt.

Maar als het niet zo mooi lekker lente weer is dan hebben wij wat leuke knutseltips voor je verzameld lees hier verder.

Houten eieren in mandje-Pasen-houten speelgoed-Kiddeaus

Eieren zoeken

Van beschilderde eieren en chocolade-eitjes tot gekookte eitjes voor het ontbijt, eieren zijn onlosmakelijk verbonden met Pasen. Dit jaar is zondag 17 april de dag dat de paashaas zijn mandje weer afstoft en op pad gaat om eitjes te verstoppen. Maar Pasen is toch een christelijk feest dat draait om Jezus die uit de dood is opgestaan? Wat hebben eieren daar nu mee te maken? Lees hier het blog verder met leuke tips om te doen tijdens de Paasdagen.

Houten eieren

houten eieren-houten speeleten-speelgoedkeuken-Kiddeaus Eichhorn houten eieren-houten speelgoed-houten speeleten-Kiddeaus Houten eieren-BigJigs-houten speelgoed-houten speeleten-Kiddeaus