DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Nieuw binnengekomen speelgoed

Nieuw binnengekomen speelgoed

Hier kan je simpel gedesignde kleurrijke houten items vinden om het kind mee te plezieren. Elke week kan je hier weer nieuw speelgoed vinden, de moeite waard om steeds even terug te keren naar onze fantasierijke webshop.

Voor elke gelegenheid wel iets

Ben je op locatie en wil je je kind bezighouden zodat jullie even quality time hebben. En heb je zin om even de voetjes onder tafel te schuiven en te genieten van een heerlijk buffet zal je kind hiervoor zorgen met onze houten groenten, kaas, brood ect. Opzoek naar een klein item voor een klein prijsje? Je zal veel leuks vinden tussen onze items. Ook hebben we dingen als je het kind eens even goed in de watten wil leggen met en iets specialer, groter en dus ook duurder item.

Broodplankje met houten boterhammen-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

Kan tegen een stootje

Als er iets belangrijk is bij speelgoed voor kinderen is dat het niet meteen stuk gaat als het op de grond, tegen de muur of in de mond belandt. Houten speelgoed is een zekerheid op langdurig plezier zonder al te veel zorgen.

Een kind dat kan spelen is een blij kind

Spelen met leuk speelgoed is het einde voor een kind. Dat weet je waarschijnlijk ook want daarom ben je hier. Ons assortiment van houten speelgoed is zo breed dat je voor elk spelend kind hier wel iets leuks zal vinden. Het kind zal uitgedaagd, geprikkeld en gemotiveerd worden om het beste in zichzelf en het speel moment naar boven te halen. Kinderen zullen ook het speelgenot met elkaar kunnen delen en mooie herinneringen maken. Kinderen worden binnen een speelse omgeving bij elkaar gebracht en scheppen een band.

× Vragen? Start de chat