Moyra: dé nagellak voor opgroeiende meiden

Wil je dochter of nichtje voor het eerst laten kennismaken met nagellak? Dan vind je haar vast nog te jong voor nagellak voor jongvolwassen of volwassen vrouwen. Gelukkig is er een alternatief: Moyra kindernagellak. Hiermee kies je voor een bewust product voor ontdekkende meiden.

Kind- en milieuvriendelijk

Je kunt je kind gerust laten experimenteren met deze eco-friendly nagellak. Hij is namelijk niet alleen milieuvriendelijk maar ook juist ontwikkeld en geproduceerd voor kinderen. Hij bevat geen giftige stoffen en is gemaakt op waterbasis. Dit betekent dus ook dat hij niet zo lastig te verwijderen is als gewone nagellak. Je hoeft dus geen remover te gebruiken. Wassen met zeep en warm water volstaat. Zo laat je je dochter of nichtje nog eens gerust spelen en ontdekken.

Laat ze lekker spelen

Een kind moet zolang mogelijk kind kunnen zijn. Hun volwassen leven duurt immers nog veel langer. Laat ze ongestoord en onbezorgd spelen, rommelen en experimenteren met hun Moyra kindernagellak. De eco-friendly eigenschap betekent dat je met jouw aankoop dus ook geen milieubelastende aanschaf doet.

Kinderen worden meisjes

Vanaf een bepaalde leeftijd, en dat verschilt uiteraard per kind, krijgen meisjes interesse in echte meisjesdingen. Make-up hoort daarbij en kleding uiteraard ook. Dat wordt mede veroorzaakt door wat ze om zich heen zien. als hun moeder zich dagelijks opmaakt, en mooie kleren aantrekt als ze de deur uitgaat, heeft dat ook invloed op haar dochter. Reclames, bladen en magazines doen daar nog een schepje bovenop. Je kind wordt geprikkeld en als het ware uitgedaagd. Het wil niet alleen kind en meisje zijn, maar ook groot en vrouw. Hoe leuk is het als je ze lekker hun gang kunt laten gaan met kindernagellak die je na het spelen weer makkelijk verwijdert? De kans is groot dat je binnenkort al haar vriendinnetjes in huis hebt. Zo word je vast een populaire moeder!

 

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.