Moederdag

Zet mama’s in het zonnetje!

De tweede zondag van mei komt er weer aan. De dag die in het teken staat van mama’s in Nederland: Moederdag het perfecte moment om mama’s eens extra te verwennen en in het zonnetje te zetten! Een ontbijtje op bed is altijd een goed begin, helemaal als je er een lieve kaart bij stopt. En het resultaat van een gezamenlijke knutselsessie mag natuurlijk niet ontbreken op deze speciale dag. In deze blog geven we je al wat inspiratie voor leuke knutselprojecten voor Moederdag.

Maak jouw cadeautje persoonlijk

Sinds 1924 vieren we al Moederdag in Nederland. De traditie is over komen waaien uit de Verenigde Staten en werd hier geïntroduceerd door de bloemenindustrie om de verkoop een ‘boost’ te geven. Met succes, want een bosje bloemen blijft een populair cadeau voor Moederdag. Een ruikertje is dan ook altijd welkom, maar misschien ben je wel op zoek naar een iets persoonlijker presentje. Kies dan bijvoorbeeld een leuke foto van het gezin uit en geef deze in een mooi lijstje. En moeders die graag lezen, worden helemaal blij van een boekenlegger. Leuk om te combineren met dat boek dat ze al zo lang op haar verlanglijstje heeft staan! Iedere keer als mama haar boek openslaat, wordt ze herinnerd aan de dag dat ze zo in het zonnetje werd gezet. We wensen jullie alvast een hele fijne Moederdag. Maak er een bijzondere dag van!

Blog: Zeven knutseltips voor Moederdag

Een mooie bijkomstigheid is dat knutselen, maast ontzettend leuk om te doen, goed is voor de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen. Laat jullie inspireren door deze zeven knutselprojecten voor Moederdag. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Moederdag-Kiddeaus