Maak de speelgoedkeuken compleet met…

Een keukentje cadeau

Je ziet vaak dat kinderen vanaf 2 of 3 jaar een speelgoedkeuken cadeau krijgen. Zo komen ze ook in aanraking met hun eerste rollenspel, want het bereiden van eten is ons dagelijks terugkomend ritueel en dat doen kinderen graag na. En het leuke aan een speelgoedkeuken is dat je het steeds verder kan uitbreiden met nieuwe accessoires en ingrediënten.

Maak de speelgoedkeuken compleet met hout fruit!

Wat is een houten speelgoedkeuken nu zonder ingrediënten? Met dit houten fruit maakt jouw kleine keukenprins(es) binnen een handomdraai de beste en heerlijke smoothie of een zelfbedachte creatie. Het houten fruit verkopen in een winkeltje kan natuurlijk ook, want ze zitten in een mooi houten kistje. Het leuke is dat je de houten speelgoedkeuken steeds verder uit kunt breiden met nieuwe accessoires en ingrediënten. Zo blijft dit lang het favoriete speelgoed van jouw kind.

Ook onze houten fruit is duurzaam speelgoed

Het houten speelgoed dat je bij Kiddeaus vind, is gemaakt van duurzaam hout, verkregen van snelgroeiende bomen. En mocht je kleintje een keer een hapje van een houten ananas willen proberen, dan is dit geen probleem, want hun vrolijke kleurtjes krijgen deze ananassen van gifvrije verf en ze zijn absoluut splintervrij. Jouw kindje kan dus veilig kokkerellen in de houten speelgoedkeuken!

Houten fruit

houten appels in kistje-houten speelgoed-houten speeleten-Kiddeaus Houten peren-houten speelgoed-houten speeleten-Kiddeaus Houten bananen in kistje-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus