DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Leuke kleine cadeautjes kopen

Leuke kleine cadeautjes kopen

Leuke, kleine cadeautjes kopen voor jouw zoon, dochter, één van je kleinkinderen, buurtkinderen of vriendjes en vriendinnetjes van school? Een leuk cadeautje vinden, dat ook nog van goede kwaliteit én betaalbaar is kan soms best wel lastig zijn. Op onze uitgebreide webshop vind je superleuke en kleine cadeautjes. Cadeautjes die verrassend origineel zijn, scherp geprijsd en die ook nog snel geleverd worden. Ons ruime assortiment biedt keuze genoeg voor zowel jongens als meisjes in verschillende leeftijden, dus laat je verrassen. Er is voor ieder wat wils!

Spelen in een winkeltje of keukentje

Voor kinderen die het leuk vinden om lekker winkeltje te spelen of graag in de keuken staan vind je bijvoorbeeld in onze collectie houten boterhammen, kaas of vleeswaren plankje. Deze leuke en duurzame cadeautjes zijn gemaakt van hout en bovendien zijn deze artikelen ook nog heel veilig! Wil je kleine cadeautjes kopen van leuke merken als Goki, BigJigs of andere toffe merken? Dan ben je bij Kiddeaus aan het juiste adres, neem een kijkje in onze uitgebreide collectie!

Broodplankje met houten boterhammen-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus Houten vleeswaren op een plankje-speelgoedkeuken-houten speelgoed-Kiddeaus Houten kaasplankje-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

Voordelen kleine cadeautjes kopen

Al onze producten zijn gemaakt van hout en bevatten daardoor geen giftige stoffen. Het houten speelgoed is vrij van splinters en geverfd met gifvrije verf. Het speelgoed van kiddeaus stimuleert de fantasie, creativiteit en zelfstandigheid van een kind. Bovendien zijn al onze producten duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, dat zorgt ervoor dat je een cadeautje geeft dat heel lang mee gaat!

Wat als het cadeautje dubbel is

Het is natuurlijk altijd lastig om een cadeautje voor iemand anders te kopen. Het kan dan ook gebeuren dat je het verkeerde cadeautje hebt gekocht, of dat het bijvoorbeeld dubbel gegeven is op een verjaardag. Daarom heb je bij Kiddeaus het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen en je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Geen paniek dus als je iets wil ruilen of retourneren!

× Vragen? Start de chat