DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Kinderen zijn de toekomst! Investeer daarom in Jouéco!

 

Kinderen zijn de toekomst, investeer daarom in Jouéco. Iedereen wilt het beste voor zijn kinderen. Niet alleen als ouder of gastouder, maar ook als school of kinderdagverblijf. Je wilt op alle gebied in je kind investeren en het altijd alleen het allerbeste aanbieden.

Kies bewust voor de ontwikkeling van kinderen

Kinderen zijn de toekomst! Zeker op hele jonge leeftijd (wanneer er gelukkig nog geen schermen in beeld zijn) zal een kind al spelend gaan leren en ontdekken. Sta daarom bewust stil bij de keuze van het speelgoed dat je je kind (of dat van anderen) aanbiedt. Jouéco vervaardigt educatief, verantwoord houten speelgoed voor kinderen vanaf zes maanden tot vier jaar. Speelgoed met echte speelwaarde. Dit speelgoedmerk draagt bij aan de creatieve ontwikkeling en de motorische vaardigheden van kinderen. Denk hierbij aan hand-oog-coördinatie, beweging, verbeelding en redeneren maar ook aan het herkennen van kleuren, vormen en rekenen.

Enorm aanbod uit een aantrekkelijk assortiment van Jouéco

Kenmerkend aan dit speelgoedmerk zijn de vrolijke kleuren, leuke illustraties en de fraaie afwerking, waardoor kinderen er heel graag mee spelen. Kinderen zijn de toekomst! Investeer daarom in Jouéco. Loopwagens, een kassa met scanner, een hijskraan of een vouwbare boerderij. Van puzzels tot gereedschapskist of van auto tot telraam. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Daar wordt je niet alleen als kind heel erg vrolijk van! Door het gebruik van duurzame materialen kan het speelgoed heel goed tegen een stootje. Doordat het zelfs vele generaties meegaat, is het een verantwoorde investering.

Verantwoordelijk geproduceerd speelgoed van Jouéco

Jouéco denkt ook aan de toekomst van kinderen en vervaardigt haar speelgoed van hoogwaardige kwaliteit daarom enkel op milieubewuste wijze. Al het speelgoed dat je kind in handen krijgt, is gemaakt van hout dat op verantwoorde wijze is gekapt. Er wordt voldaan aan de nieuwste econormen en fabrikanten zijn BSCI gecertificeerd. BSCI heeft het verbeteren van werkomstandigheden tot doel (geen kinder- of dwangarbeid).

Maak het speelgoed van Jouéco hygiënisch schoon

Vooral de allerkleinsten stoppen alles in hun mond. Maar ook nu in deze Coronatijden is het extra belangrijk om het speelgoed schoon te maken. Reinig het houten speelgoed met een zachte doek met biologische zeep. Mocht er per ongeluk een beetje zeep op het speelgoed achterblijven dan kan dat geen kwaad. Droog met een zachte doek na. Een keer in de zoveel tijd kun je in plaats van biologische zeep ook Dettol gebruiken.

 

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Speelgoed van Jouéco

Jouéco houten mixer-houten speelgoed-speelgoedkeukenKiddeaus Jouéco houten tandarts set-houten speelgoed-Kiddeaus

× Vragen? Start de chat