Houten speelgoed beter voor het milieu!

Houten speelgoed is weer hip, het is duurzaam, bevat geen giftige stoffen en weekmakers en het gaat lang mee. Zo hebben zelfs toekomstige broertjes of zusjes, of natuurlijk ieder ander kind, hier ook nog jarenlang plezier van. Onze producten zijn gemaakt van hout. Zo draag je met jouw aankoop voor je kleintje niet bij aan de toename van ‘plastic soup’ in onze oceanen. In tegenstelling tot traditioneel speelgoed, dat dit helaas vaak wel doet. Niet alleen door de overproductie van plastic maar ook door de relatief korte levensduur ervan. Het is beter voor je kind, maar ook voor het milieu. En voor jou natuurlijk, want het scheelt een hoop herrie in huis. Kinderen leren door na te doen, ze spelen dat ze eten koken of iets repareren. Met het houten speelgoed kan zelfs je eigen restaurant beginnen met het vele houten eten wat je hier bij Kiddeaus vindt.

Je aankoop draagt niet bij aan ‘plastic soup’ in de oceanen

visie-Kiddeaus

Rollenspel speelgoed

Houten speelgoed is heel erg leuk, je kan er van alles van maken. Sorteren op vorm of kleur, lekker eten koken of je pop beter maken. Dit stimuleert de fantasie en de creativiteit veel meer dan wanneer je alleen maar knopjes kunt indrukken en er een geluidje klinkt. Het kind kan zelf creëren en dat maakt spelen zo leuk en boeiend. Ook kun je het rollenspel speelgoed vaak nog uitbreiden met bijvoorbeeld een nieuwe ingrediënten voor in je keukentje. En deze kun je dan ook weer vragen voor de volgende verjaardag van je kindje.

Benieuwd welk duurzaam product van Kiddeaus jouw wereldwondertje uitdaagt tot vele uren speelplezier? Laat je inspireren. Van klein aardigheidje tot groot cadeau

Houten rollenspel speelgoed

Goki piraten poppetje-houten speelgoed-Kiddeaus
Categorie houten poppenhuizen
houten wortels in kistje-speelgoedkeuken-houten speelgoed-Kiddeaus
Categorie houten keukentje en accessoires
Hape houten gereedschapskist-houten speelgoed-houten gereedschap-Kiddeaus
Categorie houten gereedschap en werkbanken