Houten rollenspel van het merk Hape

Ben je op zoek naar mooi houten rollenspel speelgoed? Kijk dan eens naar het houten speelgoed van Hape. Bij Kiddeaus vind je allerlei speelgoed van dit duurzame merk, van gereedschapskistjes voor handige klusser, tot keukenaccessoires en inrichting voor poppenhuizen. Kinderen steken enorm veel op van rollenspel. Zo leren ze bijvoorbeeld spelenderwijs en op een veilige manier om te plannen, of hoe ze problemen op kunnen lossen. Ons houten speelgoed helpt kinderen om nog meer in hun rol te duiken. Of jouw kindje nu graag aan het klussen of aan het koken is, het houten speelgoed van Hape maakt ieder rollenspel leuker!

hape houten gereedschapskist-houten gereedschap-houten speelgoed-Kiddeaus

Veiligheid en duurzaamheid

‘De toekomst begint bij onze kinderen.’ Dit is de filosofie van Hape, een van de belangrijkste merken op het gebied van houten speelgoed. Natuurlijk staat Kiddeaus volledig achter deze filosofie. Vandaar dat je bij ons alleen duurzaam geproduceerd houten speelgoed vindt, waaronder het houten speelgoed van Hape. Het inspireert kinderen om te spelen, ontdekken en leren, zoals tijdens een rollenspel. Hape gebruikt voor zijn speelgoed duurzame, natuurlijke materialen (waaronder bamboe) en de kleuren komen van verf op waterbasis. Goed om te weten: veiligheid en kwaliteit staan voorop bij Hape en het speelgoed voldoet minimaal aan alle Europese en Amerikaanse veiligheidsstandaarden.

Houten taart-Kiddeaus

Hape toen en nu

Wist je dat Hape de grootste producent ter wereld is van houten speelgoed? In 1986 begon Peter Handstein in Duitsland Hape Kindergarten Supply en sindsdien is deze speelgoedproducent uitgegroeid tot een multinational die speelgoed verkoopt in meer dan vijftig landen. Ondanks deze schaalvergroting is Hape een bedrijf dat op een maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt. Zo is er het ‘We Care, We Share programma’ waarbij Hape speelgoed doneert aan kinderen in landen als Syrië en Afghanistan. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Hape. Van energieverbruik tot verpakkingsmaterialen, over iedere stap in het productieproces is goed nagedacht, zodat de impact op het milieu tot een minimum beperkt wordt. Daarom is Hape een merk dat we met veel trots in onze webshop aanbieden!

Speelgoed van Hape

Hape poppenhuis badkamer-Kiddeaus