DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Het leukste duurzame speelgoed vind je bij Kiddeaus!

Het leukste duurzame speelgoed vind je bij Kiddeaus!

Ben je op zoek naar speelgoed dat niet na één keer spelen uit elkaar valt? Speelgoed dat op een verantwoorde manier is geproduceerd en gemaakt is van duurzame materialen? Dan ben je bij Kiddeaus op de goede plek! Kiddeaus is namelijk dé webshop op het gebied van duurzaam speelgoed. Hier vind je het leukste duurzame speelgoed voor kinderen, voor binnen en buiten én voor verschillende speeltypen. Ook niet onbelangrijk: de producten uit deze webwinkel zijn volkomen veilig voor kinderen om mee te spelen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gifvrije verf en is het houten speelgoed splintervrij.

Speelgoed dat lang meegaat

Het meeste speelgoed dat in (web)winkels ligt, is gemaakt van plastic. Het gaat snel stuk, bevat stoffen als weekmakers en het is nog maar de vraag of het op een verantwoorde wijze geproduceerd is. De missie van Kiddeaus is juist om veilig speelgoed en een betere wereld bereikbaar te maken voor iedereen. Dat zie je terug in de prijs van het speelgoed, voor ieder budget is er iets te vinden, en dat merk je aan de kwaliteit. Alle producten uit het assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen die wel tegen een stootje kunnen. Zo kan het speelgoed van Kiddeaus meerdere generaties meegaan. Dat speelt toch een stuk lekkerder!

Houten speelgoed

In plaats van voor te kauwen wat je met bepaald speelgoed moet doen, prikkelt het speelgoed uit het assortiment van Kiddeaus de fantasie van kinderen. Wat is er nu leuker om je eigen fantasie verhaal te maken met het houten speelgoed van Kiddeaus. Voor de allerkleinsten is er allerlei speelgoed te vinden dat hun (motorische) ontwikkeling ondersteunt. Terwijl jonge ‘foodies’ geen genoeg krijgen van hun houten speelkeuken met bijbehorende accessoires. Enkele voorbeelden van toffe merken die je bij Kiddeaus vindt zijn Goki, BigJigs en nog veel meer toffe merken.

Rollenspel categorieën:

Beroepen

Beroepen

Classic World groene mixer-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

Houten keukentjes & accessoires

Houten werkbank-houten speelgoed-houten gereedschap-Kiddeaus

Gereedschap en werkbanken

Poppenhuis poppen

Poppenhuizen

 

× Vragen? Start de chat