Het eerste e-book van Kiddeaus is geboren!

Onlangs verscheen het eerste e-book van Esther, eigenaresse van Kiddeaus, dé webshop voor duurzaam kinderspeelgoed. ‘Gezellige en leerzame tips voor kinderen’ staat bomvol leuke en originele ideeën voor activiteiten voor en met jonge kinderen. Ideaal voor bijvoorbeeld ouders, opa’s en oma’s die door hun inspiratie heen zijn geraakt tijdens de coronaperiode! Om het e-book gratis te ontvangen, hoef je je alleen maar te abonneren op de nieuwsbrief van Kiddeaus. Zo mis je nooit de nieuwste, duurzame aanwinsten in het assortiment en vind je in de blogs nog veel meer leuke informatie over duurzaam speelgoed. Het e-book is te downloaden via deze link: http://kiddeaus.nl/gratis-weggever/.

#Kiddeausvermaakt

Esther schreef het e-book ‘Gezellige en leerzame tips voor kinderen’ als cadeautje voor de fans van Kiddeaus en het bevat ideetjes voor zowel buiten als binnen. Picknicken in eigen tuin met zelfgemaakte lekkernijen, een verkoelend potje waterbowlen, zelf een tof bordspel maken, of gezellig samen koekjes bakken op een regenachtige middag; het zijn maar enkele voorbeelden van de leuke suggesties voor activiteiten in het e-book. En uiteraard ontbreken klassiekers als stoepkrijten, kleien en touwtjespringen niet en hebben ook knutselprojecten als het maken van een poppenkast een plekje gekregen in het e-book. Enthousiaste lezers worden opgeroepen onder de hashtag #kiddeausvermaakt foto’s te posten van het speelplezier dat kinderen beleven dankzij dit boek.

E-book - gezellige en leerzame tips voor kinderen

Over Kiddeaus.nl

In 2015 startte Esther, zelf mama van vijf, met online speelgoedwinkel Kiddeaus. Het door haar met zorg geselecteerde assortiment bestaat uit duurzaam, eerlijk en veilig speelgoed voor verschillende leeftijden. En dat voor een betaalbare prijs, want Esther vindt het belangrijk dat ieder kind toegang heeft tot duurzaam speelgoed. Het kinderspeelgoed dat je bij Kiddeaus.nl vindt, is gemaakt van hout van speciaal voor dit doel gekweekte (snelgroeiende) bomen. Speelgoed dat niet bijdraagt aan de plastic soep. Het speelgoed is bovendien stevig en gaat daardoor lang mee, vaak zelfs meerdere generaties. Als dat niet duurzaam is! Speelplezier staat natuurlijk wel op nummer 1 bij Kiddeaus en daarom kiest Esther voor items die de fantasie van kinderen prikkelen, in plaats van voorkauwen wat er met het speelgoed gedaan moet worden. Zo ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs op allerlei vlakken.

Downloaden het E-book

Uitgespeeld? Doe nieuwe inspiratie op met het gratis e-book van Kiddeaus bomvol creatieve en gezellige tips!