Classic World houten speelgoed

Classic World houten speelgoed maakt ieder rollenspel speciaal

Het kleurrijke, houten speelgoed van Classic World tovert bij ieder kind een glimlach op het gezicht. Ook bij volwassen trouwens, want het speelgoed van dit merk is duurzaam en op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Classic World maakt speelgoed dat aansluit bij de specifieke behoeftes van de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen. Bij Kiddeaus vind je houten speelgoed van dit merk dat gebruikt kan worden in rollenspellen. Speelgoed zorgt ervoor dat het rollenspel sneller op gang komt en dat kinderen zich nog meer in hun rol kunnen inleven. Serveert jouw kleintje binnenkort een high tea met Classic World cupcakes?

houten etagère met cupcakes-houten speelgoed-houten speeleten-speelgoedkeuken-Kiddeaus

‘Happy playing, happy learning’

Spelen moet vooral leuk zijn, maar het kan natuurlijk geen kwaad als kinderen er ook nog iets van opsteken! Als je jouw kind speelgoed van Classic World geeft, bereik je beide. Rollenspellen brengen kinderen spelenderwijs allerlei vaardigheden bij, bijvoorbeeld op het gebied van sociale interactie en planmatig denken. Ook fouten maken (en dat dit oké is) en dingen opnieuw doen. Ondertussen wordt ook nog eens de creativiteit geprikkeld door het bedenken van nieuwe verhaallijnen. Rollenspel draagt dus op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van je kindje. Wat voor soort rollenspel er gespeeld wordt, dat maakt niet uit. Of je kleintje nu graag staat te kokkerellen of liever aan de slag gaat op de boerderij, kinderen leren altijd iets tijdens het spelen van een rollenspel.

gereedschapsriem-houten gereedschap-houten speelgoed-Kiddeaus

Over Classic World

Oprichter Sofiyia werkte al meerdere jaren voor een Duitse speelgoedfabrikant, toen ze in 1998 besloot om Classic World op te zetten. Haar doel: kinderen over de hele wereld speelgoed brengen van nog betere kwaliteit. Ondertussen werkt er een groot design team voor Classic World dat aangevuld is met mensen die de behoeften van kinderen in iedere ontwikkelingsfase kennen, zoals leraren. Al het houten speelgoed van Classic World wordt uitgebreid getest, zodat het voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Het hout dat gebruikt wordt voor het speelgoed komt bovendien uit duurzame bronnen en de productieprocessen zijn milieuvriendelijk ingericht. Speelgoed dat je met een goed gevoel aan je kleintje kunt geven dus!

Classic World speelgoed

Classic World houten retro mixer-houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus Classic World houten keukenmixer-Speelgoedkeuken-houten speelgoed-Kiddeaus Classic World houten speelgoed mixer-Houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus