BubbleLab Poeder

Bellenblaasvlekken in kleding? Niet met BubbleLab!

Tijdens het bellenblazen belandt er nogal eens wat sop op kleding. Maar wist je dat goedkope bellenblaas vlekken kan veroorzaken in textiel? Je ziet het niet, totdat je de kleding hebt gewassen en er ineens blauwe, grijze of bruine vlekjes zijn verschenen. Dit komt doordat het zeep in je wasmiddel reageert met het stofje glycerne, dat in veel soorten (goedkope) bellen blaas zit. Had je nu de kleine lettertjes op de verpakking maar gelezen, want die lelijke vlekken krijg je er helaas niet meer uit. Dat shirtje kan dus naar de stapel buitenspeel kleding….

Lily met de bubblelab-Kiddeaus
BubbleLab

Geen vervelende vlekken op textiel met BubbleLab

Goed nieuws: met BubbleLab poeder heb je hier geen last van. Het sop gemaakt met BubbleLab poeder is getest op allerlei soorten textiel en laat geen vlekken achter. De enige stoffen waar je mee op moet passen zijn suéde en leer, want hier kan de Dreft die je gebruikt om het sop te maken wel afdrukken op achterlaten. Je kunt jouw kleine dus met een gerust hart in nieuwe kleren met BubbleLab laten spelen!

 

Duurzaam bellenblazen met BubbleLab

BubbleLab poeder is om meerdere redenen een duurzame keus. Doordat BubbleLab geen vlekken achterlaat in kleding, hoef je geen kleding weg te gooien. Daarnaast worden de producten van BubbleLab in Nederland gemaakt (minimaal transport) en is de verpakking van FSC karton gemaakt. Als het BubbleLab poeder op is, hoef je bovendien niet een hele nieuwe set te kopen. Bestel gewoon een navulverpakking voor 5 of 10 liter sop en jouw kleine kan weer heel wat uurtjes bellenblazen!