Joueco speelgoed

 Duurzaam speelgoed

 Stimuleert de fantasie

Natuurlijke materialen

Wil je van het merk Joueco speelgoed aanschaffen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Kiddeaus biedt een ruim assortiment aan duurzaam, veilig en ecologisch kinderspeelgoed aan. Het merk Joueco is hierin ruim vertegenwoordigd. Het speelgoed wat dit merk aanbiedt, prikkelt de fantasie doordat kinderen hun eigen verhaal bedenken. Daarnaast is het geschikt voor verschillende leeftijden.

Het merk Joueco biedt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit aan

In onze webshop vind je verschillende merken die een houten taart van speelgoed aanbieden. Ben je op zoek naar een echte verjaardagstaart? Dan is de houten taart van Eichhorn iets voor je. Dit kleurrijk speelgoed bestaat uit meerdere onderdelen en zorgt voor een echt feestje. Ben je meer op zoek naar een simpele houten taart? Dan raden we je het speelgoed van BigJigs is aan. Ook is deze taart een leuke uitbreiding als je een houten keukenmixer of een speelgoedkeuken hebt.

Jouéco-Kiddeaus
koffiezetapparaat speelgoed-Kiddeaus

Ontdek het gehele assortiment aan kinderspeelgoed

Wil je een houten taart bestellen of een van de andere producten die je in onze webshop kan vinden? Bekijk onze gehele collectie houten speelgoed. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Je kan ons telefonisch benaderen via 06-41259346 of een e-mail sturen naar info@kiddeaus.nl.