Over mij

Over mij

 

Welkom in mijn mooie en gezellige online winkel Kiddeaus!                                                                              

Mijn naam is Esther Jacobs en ik ben sinds enkele jaren de trotse eigenaar van Kiddeaus. Een eigen webshop beginnen met leuk en verantwoord kinderspeelgoed is al jaren één van mijn dromen geweest. Het is ontzettend leuk dat dit gerealiseerd is met Kiddeaus. Ik laat je graag kennismaken met de persoon achter Kiddeaus en de webwinkel zelf: lees je mee?

 

Wie ben ik?

Naast mijn webwinkel Kiddeaus, ben ik ook fulltime moeder van 4 lieve kinderen. Wat erg handig is: ik heb zo altijd mijn persoonlijke testers bij de hand! Samen beslissen wij welk fantastisch speelgoed in de collectie van Kiddeaus past. Naast offline winkelen, kan je mij ook regelmatig op braderieën vinden. Zo kun je de collectie in het echt bewonderen. De agenda vind je boven in de webshop. Daarnaast kun je een deel van de collectie ook vinden bij Blendut in Utrecht (Leidse Rijn) en Voorlopig in Rotterdam (vlakbij het Sophia Kinderziekenhuis). Daar vind je tevens ook kortingskaarten.

 

Kiddeaus

Kiddeaus is een webwinkel in bijzondere cadeautjes voor baby’s en jongere kinderen. Bij ons vind je een breed assortiment met verschillende categorieën: Green Toys, Marbotic, Houten Speelgoed, Speelkettingen, Slabbetjes met tekst en Tutpopjes/Labeldoekjes. Zo is er voor ieder kindje een geschikt cadeau te vinden, of je kunt natuurlijk lekker shoppen voor je eigen kids. Kijk eens lekker rond tijdens alle producten en laat je inspireren.

 

Contact

Mocht je vragen hebben over de producten of over de webwinkel, dan kun je altijd contact met mij opnemen! Ik help je graag verder en adviseer je ook graag over de diverse cadeautjes. Ik ben bereikbaar via een e-mail naar info@kiddeaus.nl, of je kunt mij een Whatsapp sturen via 06-41259346. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug!

 

Neem eens een kijkje en verdwaal in al die mooie spulletjes!