Houten trekspeelgoed bestellen

♡  Milieuvriendelijk & Ecologisch

♡  Alle artikelen zijn vrij van gif

♡  Voor ieder niveau en leeftijd

Bij Kiddeaus kun je het leukste houten duw- en trekspeelgoed bestellen! Duw- en trekspeelgoed is een populair speelitem onder kinderen. Met een duw- of trekfiguur hebben kinderen altijd een maatje bij zich. Bij ons hebben kinderen de keuze uit verschillende dierenvriendjes. Kiest je kind voor een hond, schaap, paard of schildpad? Of is het eland of uiltje meer in trek? Ook fans van Rupsje Nooitgenoeg zitten bij Kiddeaus goed. Welke keuze je kind ook maakt, bij ons kun je houten duw- en trekspeelgoed bestellen dat milieuvriendelijk én veilig is. Dat is prettig voor je kindje en natuurlijk ook voor jou!

Bekijk meer veilig speelgoed

Ecologisch verantwoord houten duw- en trekspeelgoed bestellen bij ons

Kies je ervoor om houten duw- en trekspeelgoed bij ons te bestellen, dan ben je ervan verzekerd dat je kiest voor duurzaamheid. Net als ons andere houten speelgoed, zoals onze houten bouwblokken of onze houten loopfiets, is het houten duw- en trekspeelgoed geproduceerd van recyclebaar hout. Bij de productie van ons speelgoed is daarbij gebruikgemaakt van duurzame grondstoffen en gifvrije toevoegingen. Ook de vrolijk gekleurde verf is 100% vrij van gif. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je kind splinters oploopt tijdens het spelen, want ons houten speelgoed is splintervrij. Bij onze online speelgoedwinkel kun je volledig veilig houten duw- en trekspeelgoed bestellen voor je kindje.

Ons milieuvriendelijke houten duw- en trekspeelgoed nu bestellen

Heb je interesse om ons houten duw- en trekspeelgoed te bestellen? Je plaatst je bestelling eenvoudig en snel bij Kiddeaus. Is je bestelwaarde € 50,- of meer? Dan verzenden we jouw bestelling gratis! Voor vragen of advies ben je natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen. Bel ons op via 06-41259346 of stuur een e-mail naar info@kiddeaus.nl. Wij denken graag met je mee! En heb je ook onze collectie duurzaam kunststof speelgoed al bekeken?

volg ons op social Media

Volg ons op Facebook en Instagram en doe als één van de eersten mee met de volgende winactie!

Volg ons nu!