Goki speelgoed

 Duurzaam speelgoed

 Stimuleert de fantasie

Natuurlijke materialen

Bij Kiddeaus vind je van het merk Goki duurzaam, educatief en veilig speelgoed. Al het kinderspeelgoed uit onze collectie wordt met zorg uitgezocht. Dit komt omdat wij graag bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast zijn alle producten leerzaam en ecologisch verantwoord. Wij vinden het belangrijk dat speelgoed lang mee gaat, zodat je kind er een lange periode mee kan doen.

Het merk Goki biedt speelgoed aan voor verschillende leeftijden

Is je kind gek van boerderijdieren of zoek je ander leuk speelgoed van hout? Dan vind je het speelgoed van Goki helemaal geweldig. Dit duurzaam kinderspeelgoed is al geschikt voor de allerkleinste van een jaar. Als je kind drie jaar of ouder is kan het rollenspel beginnen. Door hun rijke fantasie zullen ze de mooiste oplossingen bedenken en creatief bezig zijn. Het speelgoed van Goki is duurzaam en gifvrij. Voor de rijke kleuren is een waterverf gebruikt die volkomen veilig is voor je kind.

Goki-Kiddeaus
houten gereedschapskist-Goki-Houten speelgoed-Kiddeaus

Bestel duurzaam speelgoed voor alle leeftijden

Met speelgoed van het merk Goki raakt je kind niet uitgespeeld. Bekijk welke producten wij van dit merk in de collectie hebben. Ontdek ook de andere speelgoedmerken die wij aanbieden, zoals het merk Eichhorn. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-41259346 of stuur een e-mail naar info@kiddeaus.nl.