Feestdagen cadeautips voor kinderen

Kerst Deal-Kiddeaus

Feestdagen cadeautips voor kinderen

 

Het is bijna kerst, de gezelligste tijd van het jaar! De tijd van cadeautjes onder de boom, om die vervolgens samen in pyjama op kerstochtend uit te pakken. Die blije koppies, daar word je toch helemaal blij van. Ben je nog op zoek naar last minute kerstcadeautjes voor je kind? In dit blog lees je meer over onze drie favorieten.

Houten speelbak + sensomotorische speelrijst Kerst

Onze bestseller op dit moment: de houten speelbak met deksel en sensomotorische speelrijst in een speciale kersteditie. Sensomotorische speelrijst, ook wel gekleurde rijst, is heerlijk om mee te spelen voor kinderen. In de bijkomende houten speelbak met deksel en het speciale beukenhouten schepje, kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten. Je kindje kan scheppen, bouwen, voelen en het door de handen laten glijden. Hij is hier in huis echt favoriet! Deze set is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. 

Tip: doe er wat (houten) servies bij om het speelplezier compleet te maken. 

Deal: je shopt de complete set nu voor maar € 40,-.

Houten rollenspel speelgoed

Ons houten rollenspel speelgoed is perfect om de creativiteit en verbeelding van je kindje te stimuleren. Bij Kiddeaus vind je vele verschillende soorten houten speelgoed om een rollenspel mee te spelen. Zo shop je bijvoorbeeld een dierendokter set, doktersset, werkbank, etagères met gebakjes of een gereedschapsriem. Zo is er voor ieder kindje een passend rollenspel te vinden. Door het spelen van een rollenspel kan je kindje volop zijn of haar fantasie kwijt. Er kan een heel verhaal omheen bedacht worden, waardoor ook de creativiteit wordt gestimuleerd. Als je kindje dit nog lastig vindt, kun je hier als ouder ook goed in mee gaan door vragen te stellen en zo het inlevingsvermogen te stimuleren. 

Het houten speelgoed varieert in leeftijd, al vanaf 12 maanden kun je houten speelgoed kopen voor je kindje om mee te spelen.

Knuffels

Is je kindje nog te jong om te spelen met sensomotorische speelrijst of houten speelgoed? Geef dan een fijne knuffel om mee te spelen. Knuffels zijn heerlijk zacht om mee te spelen, waardoor je kindje zich niet kan bezeren. 

Wil je graag tips over ons speelgoed? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

Volg je ons al op Instagram? Daar delen wij ook leuke tips!

Lees ook andere blogs