DUURZAAM SPEELGOED INKOPEN – DOE JE BIJ KIDDEAUS

Duurzaam speelgoed inkopen voor jouw bedrijf of organisatie doe je bij Kiddeaus

ben je op zoek naar leuk, duurzaam speelgoed voor jouw kinderdagverblijf, school of buitenschoolse opvang? Dan ben je bij Kiddeaus aan het juiste adres! Bij ons vind je alles op het gebied van duurzaam speelgoed, van schoencadeautjes tot geinige kleinigheidjes. Neem maar eens een kijkje on onze webshop. Heb je een aantal leuke producten gevonden? Laat ons weten welk speelgoed je zou willen ontvangen en wij maken een offerte op maat voor jouw bedrijf of organisatie!

In onze online shop van Kiddeaus tref je de allerleukste en unieke cadeautjes aan die elk feest onvergetelijk maken.

Kiddeaus staat voor veilig speelgoed en een betere wereld

In onze webshop vind je geen ‘wegwerpspeelgoed’. Integendeel, ons duurzame speelgoed staat erom bekend dat het lang meegaat, omdat het zo sterk is. Daarnaast is het volkomen veilig voor kinderen om mee te spelen, want het is vrij van schadelijke stoffen zoals weekmakers en gif. Het houten speelgoed dat we aanbieden is splintervrij en gemaakt van hout van snelgroeiende bomensoorten. Bovendien is het ontzettend leuk speelgoed om mee te spelen, dat de ontwikkeling én fantasie van kinderen stimuleert. Voorbeelden van merken die wij verkopen zijn Hape, Jouéco, BigJigs en Eichhorn.

visie-Kiddeaus

HELP JE MEE?

Door voor jouw buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf of school duurzaam speelgoed bij Kiddeaus aan te schaffen, help je mee aan een betere wereld. Of het nu gaat om schoencadeautjes of houten werkbankje. Onze producten zijn minder milieubelastend, veilig om mee te spelen en gaan lekker lang mee. Daarnaast is het duurzame speelgoed van Kiddeaus betaalbaar, ook niet onbelangrijk! Veilig speelgoed en een betere wereld bereikbaar maken voor iedereen, dat is onze missie. Heb je interesse in het aankopen van speelgoed van Kiddeaus voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Ook als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het selecteren van het speelgoed kun je ons altijd mailen , onderstaand formulier invullen of  bellen.