De favoriete producten van 2022

De favoriete producten van 2022


We zitten alweer een paar weken in 2023, maar in dit blog wil ik graag met je terugblikken op de
favoriete producten van 2022. Er waren een aantal producten die er echt uit sprongen. Natuurlijk
blijven de favoriete producten ook in 2023 gewoon te koop bij Kiddeaus. Lees je mee?

Izy drinkflessen

Een echte bestseller waren de Izy drinkflessen. De drinkflessen hebben wij in allerlei verschillende kleuren en prints, zoals superhelden, flamingo en back to school. Je krijgt de drinkfles kaal thuis geleverd samen met een stickervel, zo kun je samen met je kindje de drinkbeker naar wens maken.
De Izy drinkflessen zijn thermoflessen, hierdoor blijft drinken 24 uur koud of 12 uur warm. Hierdoor zijn ze ook geschikt om bijvoorbeeld (lauwe) thee mee te geven aan je kindje. De drinkflessen zijn 100% lek-vrij en natuurlijk BPA-vrij.

Houten speelbak met deksel, schepje en rijst

Een andere favoriet van vele kindjes is onze houten speelbak met deksel, schepje en speelrijst. We verkochten deze producten al los, maar hebben hier een combinatiedeal van gemaakt. Handig ook voor de ouders, want zo heb je alles gelijk bij elkaar en kun je het netjes opbergen. Met speelrijst kan je kindje uren spelen en fantaseren, het werkt ook erg goed om prikkels te verwerken. Je kunt de speelrijst in de houten speelbak met deksel doen. Het bijhorende schepje kun je ook gebruiken om mee te spelen of om de rijst ergens anders in te scheppen.

Houten gereedschap

Bij Kiddeaus vind je allerlei soorten houten speelgoed voor je kindje, maar in 2022 was het houten gereedschap toch echt favoriet! Wij hebben allerlei soorten houten gereedschap zoals een werkbank, gereedschapsriem en gereedschapskist. Zo kan je kindje, net als papa of mama, lekker klussen! Of je nu samen gaat timmeren, zagen of bouten losdraaien: met het houten gereedschap kan het allemaal. Het houten gereedschap kan ook leuk samen gecombineerd worden voor nog meer speelplezier, leuke cadeautip voor een verjaardag dit jaar.

Volg ons op Instagram voor meer leuke speelgoedtips!

Lees ook andere blogs

Classic World houten retro mixer-Houten speelgoed-speelgoedkeuken-Kiddeaus

Rood speelgoed, favoriet bij veel kinderen

Rood speelgoed, favoriet bij veel kinderen Bij Kiddeaus verkopen we duurzaam speelgoed in alle kleuren van de regenboog, maar het rode speelgoed, dat is toch wel favoriet. Rood is de kleur van de liefde, een kleur die aandacht trekt. En

Lees verder »